WOHOOO – LÅNGHELG I SIKTE!

Allmänt Gavetips / presenttips!

Happy fredag sweeties! 

Och alltså exakt hur LYXIGT  härligt är det inte med långhelg nu?!? Jag har nästan svårt att ta in det för den kom lite plötsligt på… hade faktiskt helt missat att J har fri från skolan både måndag & tisdag så ja, den här ledigheten kom verkligen som en fantastiskt trevlig överraskning och jag kunde inte vara gladare över det!

Något som jag däremot inte alls är speciellt glad över är journalister som inte respekterar det öppna brev som föräldrarna till Tim, Avicci, gått ut med, där de skriver att han inte orkade längre, att han önskar frid. Att då fortsätta med grävande journalistik och t.o.m. ha personal på plats i Oman för att söka efter ännu mer information (de verkar inte ge sig förren de fått veta a.l.l.a. detaljer..) det får mig faktiskt lite illamående… att han inte ens får vara ifred efter sin bortgång. Hemskt. Jag har faktiskt inte ord. Om du inte har sett dokumentären om honom så tycker jag absolut att du ska göra det i helgen, det känns på ett obehagligt sätt som att hela den filmen är regisserad till att sluta med det tragiska som hänt… han gick t.o.m. bort i den del av världen som ser ut som slutscenen i filmen…

Livet alltså – varje dag ÄR verkligen en gåva! så vänta inte med att strössla de du älskar med kärlek! 🙂

 

Weekendflowers – check!  Och DEN lyckan när jag äntligen hittade pioner här uppe i norr! 

Och snitt hortensia! Love it! 

Sen är ju den nya Geisha förpackningen underbar! med olika texter på (Happy, Enjoy, Love…) så den fick krydda en fördelsedagspresent till en fin granne häromdagen och – den blir ett tips! om du ska bort på middag i helgen, så fin att ge bort tillsammans med en blomma.  Och vad som gömde sig i paketet?  Solsidan filmen!  den blir helgens andra film tips! sååå fantastiskt super kul ! jag såg den 2 gånger på bio och kan gärna se om den igen.. ! 

 

Nu ska jag förbereda för helgens besök, Johanna ska ha en söt vän på sleepover från idag – söndag och hon var så glad över det att han vaknade super tidigt på morgon.  Och sen fyller både vår älskade lilla fluffiga söta Gizella och min kära bror år i morgon så det blir mycket firande i helgen – kul!

Önskar dig en festlig & glittrig fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Gavetips / presenttips! | 6 Comments

6 responses to “WOHOOO – LÅNGHELG I SIKTE!”

 1. Frida says:

  Vilka fantastiska blommor du har lyckats hitta! I love them! Och tack för fler presenttips och härlig inspo <3 Dina inlägg på sistone sprudlar lite extra och vi läsare älskar det glittret som spiller över på oss.
  Njut din fredag och din långhelg nu (hur fantastiskt är det inte med helgdagar liksom :D).
  Kramar

  • Åh tusen miljoner TACK för underbar feedback och fina ord Frida!:) Jag blir helt lycklig och varm i hjärtat då jag läser att du känner att min blogg sprudlar lite extra för det betyder att min blogg-glädje går genom skärmen = lycka!! Och ja, jag är inne i ett exgtra härligt flow just nu så jag kommer fortsätta att sprida så mycket glitter jag bara kan över er!

   Och ja, alltså den lyxen med långhelg… Looove it!! så nu njuter vi!

   Önskar dig en underbart härlig kväll och en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

 2. Tragiskt med Tim/Avicci.
  Några detaljer behöver vi inte.
  Brevet var så FINT skrivet.
  Vilka härliga blommor du köpt.
  Brudslöja gillas, ja de andra också.
  Ha en härlig helg.
  Tror vi ska ta en sväng till IKEA/Utopia imorgon.
  Samir o Viktor ska uppträda!
  Kram Titti

  • Ja, det är så otroligt tragiskt hela denna Avicci historia… uff, får ont i hjärtat bara jag tänker på det… och nej, detaljerna kan de sluta gräva efter nu. Han förtjänar verkligen att få vila i fred…

   Och tack snälla för fina ord om blommorna och Samir & Viktor – de gillar vi!! 🙂

   Njut din kväll! Kram!

 3. Elin says:

  Långledighet betyder nog ännu mer för oss som jobbar heldagar i vanliga fall! Uppe 5:30 och hem runt 18-20 varje dag. Ska bli oerhört skönt med iaf lite tid o återhämtning…puhh

  • Jag tror att alla, oavsett hur mycket eller lite man jobbar, uppskattar en långledighet! 🙂 Och dina arbetsdagar de låter som mina som jag hade under många år då jag drev mina butiker, så jag förstår dig 100% att det ska bli sköt med tid och återhämtning. Det förtjänar du!

   Njut din helg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *