Wonderland = Polhem PR.


Idag har jag besökt PR-byråer i kappa från Odd Molly, tunika Hunkydory (underklänning / långt linne från Ti-Mo), skinnbyxor från Custommade och väska från Heartmade.

Dagens sista stopp var som sagt hos Polhem PR som bl.a. representerar Bianco, Cubus, Arts & Craft, Dyberg Kern, Ellos, norska TSH + många fler. Polhem körde temat “Wonderland” idag och vi möttes i dörren av dessa läckra & glittriga Polhem-girls:


Camilla (i mitten) bossar över Polhem i både Sverige & Norge och kolla in de små champagneflaskorna hon håller i handen. Hur coola som helst! (de är perfekta veninne-presenter). 


En av de första jag sprang in i hos Polhem var vackraste Linda som nyligen jobbat som modechef hos magasinet Kamille. Linda är en fantastisk person och det var ett NÖJE att få jobba tillsammans med henne.


En wonderland-catwalk …


Jag undrar om Arts & Craft har plockat in någon (eller några?) nya designers för deras s/s -10 kollektion är helt fantastisk! Jag sa att den ser ut som godis innan jag såg att det verkligen ÄR godisar på smyckena 🙂


Kolla in alla små muffins! Kollektionen består av underbara färger som kommer matcha sommarens bränna perfekt!


..och på tal om godis. Titta vilken härlig thé bjudning! Jag älskar mixen av olika färger på kopparna och dessa kommer från Wedgwood.  (Polhem representerar även många interiørleverantører).


Efter goda snittar, lite bubbel, musik från live dj (bara en sån sak!) och härlig sommar-inspiration så tackade vi för oss .


På väg hem hade vi sällskap av några goodiebags…

Så där ja, då har vi avklarat 3 st PR-byråer och imorgon fortsätter presseuken. För er som inte vet det så kan jag berätta att det är hos PR-byråerna som jag springer och plockar (dvs lånar kläder, accessoarer etc) till mina stylist uppdrag och det är inte helt ovanligt att jag besöker byråerna flera gånger i veckan.

Jag kom mig tyvärr inte iväg på dagens sista presse-event så det blev en mys-kväll med Johanna istället. (vad är väl en bal på slottet… )  Tack i alla fall för inbjudan Kari !

Nu ropar sköna sängen på mig så bäst jag beger mig till drömmelandet…

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Wonderland = Polhem PR.”

 1. Sagas mamma says:

  Åhhh vad jag gillar att starta min dag med att läsa din blogg. Bättre start kan jag inte få!!

 2. Charoline says:

  vilken massa söta saker!

 3. Jessica E says:

  Hej Anna-Stina,

  Vore jättekul om du berättade lite mer ingående hur ditt jobb fungerar och det här med PR byråer. Jag hade ingen aning om att PR byråer sköter kollektioner och visningar av sådant. Intressant!

 4. Anonymous says:
  2009-10-21 @ 15:45:38

  Postat av: camilla Meyer

  Hej Anna Stina! Så roligt att du uppskattade vår pressvisning och omtalade allt så fint i din härliga blogg! Du är en solstråle och en sann inspiration!! varma kramar från Camilla och resten av Polhemtjejerna: )

 5. Pingla says:

  Åh vilka godisar till smycken du hittade. Och kappan är ju to die for. Sitter toppen på dig.

 6. Birgit says:

  Så hyggelig at du liket vår nye kolleksjon. Vi har fått veldig god respons på den. Vi har ikke nye designere, men jeg tror nok vi blir bedre på mange måter. Hilsen designteamet til A&C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *