WOP, WOP, IT´S FRIDAY!

Dagens tänkvärda.

Wop, wop sweeties!  It´s friday!

Åhhhh vad härligt med f.r.e.d.a.g.!!!  Eller hur? Helgen ligger framför oss med ett par dagar utan väckarklocka som ringer så där galet tidigt och massa härligt mys !  🙂

Men först kör vi fredag och i morse blev det lite körigt hos oss så jag har nyss varit tillbaka till skolan med J´s matbox. Alltså dessa matboxar… uff, jag är för svensk för att gilla sånt.  Nu tror jag, till både min och J´s stora glädje!, att det skulle vara pølsefest på skolgården idag p.g.a. Urra Festivalen men ändå, att äta matbox inne i klassrummet går i.n.t.e. att jämför med att gå till en skolmatsal och få varm mat serverad. Och på tal om Sverige, check dagens norska Se & Hør:

Petter Stordalen (hotellkungen ni vet) och hans snygga fru bjuder varje år in till 16:e maj fest och nej, jag är inte bjuden, men – jag tycker årets tema är lite kul, det är nämligen: Partysvensker !  😉   (de unga svenskar som flyttar till Norge för att jobba en period och tjäna pengar kallas för det).

Se & hør kommer föresten ut 2 gånger i veckan här i Norge. Ganska crazy med tanke på hur litet landet är och hur kändisar de har jämfört med Sverige…   Well, well, nu ska här jobbas, städas, fixas, mejlas, instagrammas, facebookas, bloggas + + innan hjärtat ska hämtas och fredagsmyset kickar igång.

Önskar dig en FAB fredag !!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WOP, WOP, IT´S FRIDAY!”

 1. Siri says:

  God helg fra kalde Sør-Trøndelag 🙂

 2. Reidun says:

  Ja ,herlig med fredag og helg..ønsker deg en fin helg,

  • gizmolina says:

   Underbart härligt ! 🙂 Önskar dig också en riktigt FIN helg fina du !!! Njut fridagarna ! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *