Working girl.

Allmänt

168397-1761
Här gör jag om i min butik sommaren 2003…

Idag ska jag vara working girl hela eftermiddagen och det ska bli fantastiskt kul att få fler detaljer på plats i lokalen där jag jobbar. För det är ju de små sakerna som gör helheten…! 🙂

Carpe Diem! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Working girl.”

 1. Jonas says:

  Hej My Working Girl!

  Skickar en lördagskram från ett soligt Stockholm! Ska strax ut och pröva min nya kamera och sen laga mat med en kompis. Jobba lungt. Kram

 2. Jenny J says:

  Åhh.., vad jag hade önskat att jag kunde besöka din butik. Nu har du den tyvärr inte kvar, och jag bor inte i Norge, men jag vet att jag hade älskat den…
  Gå ett varv.. titta, få inspiration, gå ett varv till, hitta nya skaker… Kramar från ett snöigt skåne…

 3. Sanna N says:

  Vad du är flitig, vilken fin affär Gizmo verkade vara. Du har ju verkligen sån stil som en inredare ska ha…jag vill förändra så mycket hemma o du ha rdrömhemmet..nu vill ja gförst fixa sovrummet i Lexington anda…Boathouse stil typ….kram på er super härliga AnnaStina o lilltjejen

 4. Haha, jag läste att du misstänker att Isabellas pappa egentligen är Isabellas mamma. Det är inte så och jag gör som du skrev och tar det som en komplimang. Ha en bra kväll och jobba inte för mycket.

 5. josefine says:

  Hej baby! HOPPAS du fått massa gjort idag! Vi myste på Bislett o jag hann klippa luggen också =) Njut lördagskvällen o morgondagen med partaj. Blir Jig med eller reser han? Puss från oss.Nu dusch o grötdags sen choklad o GREYS =)
  du är en HÄRLIG vän!

 6. AnnaStina says:

  Jonas-
  Mr.gala! Hoppas att middagen blev delikat och att du är ute och glittrar ikväll?! Puss! 🙂
  Jenny J-
  Jag önskar också att jag hade kvar min butik så att du kunde komma på besök! 🙂 Och vet du, det du skriver om att gå ett varv till och hitta nya saker.. precis så beskrev min mamma min butik. Hon sa att man var tvungen att gå runt flera varv och hela tiden upptäckte man nya saker man ville shoppa! 🙂 Vi får se fram emot den dagen då jag ska öppna igen! 🙂 Kram! 🙂
  Sanna N-
  TACK snälla du för ditt trevliga inlägg! 🙂 Så fantastiskt att jag kan inspirera! 🙂 Själv är jag också inne i en “fas” då jag vill fixa till hemma men vi ska ju resa snart så det får vänta till vi kommer hem. Men – jag tänker börja smyga fram julpyntet snart..tjuvstartar lite iår 😉 Önskar dig LYCKA TILL med inredandet! Det blir helt säkert jätte fint! 🙂 Kram! 🙂
  Isabellas pappa-
  Haha, så det är du som skriver alltså? IMPAD är jag! 🙂 Hoppas att du får en FABULOUS farsdag för det förtjänar du! Kram! 🙂
  Josefine-
  Min darling. Tack snälla du! 🙂 du är också en härlig vän sötis! 🙂 Det låter som ni har haft en lovely lördag och det gör mig glad! Själv fick jag inte gjort riktigt så mycket som jag hoppats men det är inte mitt fel 😉 Imorgon är det som tur är en ny dag med nya möjligheter! 🙂 Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *