Working girl.

Allmänt


Ett kort ur min samling.

Snart är det dags för dagishämtning här. Tycker inte jag gör annat än lämnar & hämtar… dagarna FLYGER fram men – jag S A K N A R mitt busy working life… för att vara "hemmafru" är verkligen inte min grej (men jag beundrar er som är det!)  Jag är van att varken ha tid att sufra eller gå på café för i hela mitt vuxna liv har jag jobbat 24-hours 7 dagar i veckan och jag älskar det livet.  Jag är helt enkelt en working girl och jag LÄNGTAR till jag är back in business igen ! 

Snart så…. !! 🙂


Ut på tur… Inte ofta jag luftar min rosa Mulberry, men idag får den matcha mina stövlar & mitt halsband. Kappan kommer från Heartmade och sjalen är min favvis från Mathilde i Stockholm.

Nu – till dagis.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Working girl.”

 1. Pethra says:

  Jag kände samma sak när jag var mammaledig, mysigt att få vara hemma med sitt barn men alla trivs inte med att gå hemma hela dagarna.

 2. Anna says:

  Den är ju skitsnygg den där mulberry 😉 Du Mathilde har ju öppnat en ny butik i PK huset och den är verkligen helt FAB, i tre våningar med möbler och kläder och allt. Ett måstebesök nästa gång du är i Stockholm. Kram Anna

 3. Karolin says:

  I could work faster but why risk vchippin a nail har jag i min mobil. Haha, hade den som magnet på jobbet för, kylskåpsmagnet, den var min lilla älskling:-D! Kul juh!!

 4. Anonymous says:

  Jag ville bara tipsa om min insamling till rosabandet i kampen mot bröstcancer på min blogg. Tillsammans är vi starka!

 5. towe says:

  thahahah, roligt kort! 😀 massor med kramar!

 6. Manlee says:

  Var med och rösta fram veckans blogg hos mig!

 7. Jag håller med dig. Jag njöt verkligen av varje minut när jag var pappaledig men det var ändå skönt att komma tillbaka till jobbet!! Hoppas ni har haft en bra dag!!

 8. Amanda says:

  Mathilde har massvis med snyggt, i like 😉

 9. Jenny says:

  men varför jobbar du inte, speciellt om du längtar efter det? Din mammaledighet borde väl vara över?

 10. älinpälin. says:

  Jag skulle bara blivit trött! xP

 11. eva says:

  Det är som vanligt – man vill ha det bästa från två världar! Jag har två barn och egen klädbutik och visst jobbar man mycket men det gäller att använda tiden när barnen sover till att göra jobbprylar som man inte hinner med dagligen så man kan njuta av de små sötnosarna när dom är vakna och man slutat jobbet. Vad gjorde du innan du fick barn?

 12. Anonymous says:

  TYNGSTA OCH ABSOLUT SENASTE HOUSE MUSIKEN

  http://houseclub.blogg.se/

 13. Kari says:

  Love your Mulberry. Selv om man ELSKER å jobbe, er det stunder i livet da man ser at det går ikke. Man setter barn til verden, og gir dem av sin tid..med glede. Noen kan gå tilbake til jobb ganske raskt etter å ha fått barn, mens andre blir hjemme til barnet er eldre. Ingen andre enn den familien det gjelder kan si hva som er rett eller galt i forhold til et barn og hvor lenge en mamma skal være hjemme. Man kan l-e-n-g-t-e etter å jobbe samtidig som man velger å ikke gjøre det en stund. Og SÅ, plutselig, faller bitene på plass, og det blir riktig å jobbe igjen. Beklager, kjære, at dette ble langt, men det er så viktig å få forklart at vi alle er forskjellige… Jeg er bedre til å jobbe enn til å tørke støv, men jeg har vært hjemme i lange perioder når det har vært riiktig for mine barn. Nyt tiden hjemme, søte du, og gled deg til å jobbe igjen. J har nok verdens beste mamma, samme hvor du er. Ønsker dere en deilig kveld -klem-

 14. Charlotte says:

  Första gången jag skriver en kommentar, trots att jag läst din blogg i över ett halvår. Var bara tvungen att berömma den fina väskan! Den passar dig perfekt!

  Tack för väldigt trevlig läsning, jag kommer att fortsätta följa dig här i bloggen.

  /Charlotte

 15. Alinde says:

  I min kommun får man inte ha barnen på dagis om man inte arbetar eller studerar. Jag blir lite förvånad att du kan det!? Skulle du inte hellre ha lilltjejen hemma, om du ändå inte jobbar ännu? Att vara ifrån varandra får man nog av ändå, när man MÅSTE ha dem på dagis/fritids ! 🙁

 16. anna says:

  vilken fin kofta!

 17. Kelly says:

  åh vilken vacker outfit!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *