Working girl..

Allmänt

168397-216

Har precis kommit hem från Tinghuset och skifterätten…  Där ska jag A L D R I G mer vara!!! Som bobestyraren sa till mig när vi väntade på hissen " Nu har du –  "been there donne that!" 😉

Tog en power walk hem i det VARMA sommar vädret  (därför lite rosig på kinderna…) och nu ligger min underbara älskade prinsessa framför mig på golvet och ler sitt  underbara leende… nu är det DET jag ska njuuuta !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Working girl..”

 1. Caroline says:

  Ha en underbar dag =)

 2. Kjersti says:

  Hi, vennen! Du er TØFF!!!!! Flink er du som står i alt dett!! Sender gode tanker! Kos dere i solen i dag!
  VArm klem

 3. Jonas says:

  Älskling, idag borde du ta och hyra filmen Baby Boom (som jag glömt vad den hette på Svenska) Men du vet, Diane Keaton som bosätter sig på landet o sen bara är Barnmatsmagnat efter ett antal nederlag.

  Sen kommer ju jag o snygganders med snart.. då j****lar ska vi dricka skumpa. Puss o Kärlek!

 4. Jessica says:

  Du är beundransvärd som går igenom detta med sån otroligt positiv inställning !!

 5. Petter says:

  FRÂNT med dress! 🙂 Det var en bra plan, og Ms. Anderson ville vært stolt!
  Føler det er på sin plass å sitere DEG, og si; “Bak skyene skinner alltid solen!” Det kommer til å bli en fantastisk vår og sommer, og når du tenker på konkursen må du samtidig tenke på meg og hva jeg ville sagt. WHATEVER og TALK TO THE HAND. 😉 Utrolig hvor langt man kommer med en amerikansk approach til livet.
  Skal hilse deg fra såååå mange, men det tar vi når vi møtes. De fine skoene står enda og venter på deg, og jeg har tatt med the keys. Rekker du å komme en tur til Sjølyst før dere reiser til Sverige?
  Husk Desperate Housewives i kveld! Eva Longoria blir neste heltinne, og tenk at du har møtt hennes kille! FRÂSIGT!
  Klem, P. 🙂

 6. Jessica says:

  Opps….tryckte visst lite för tidigt på sänd knappen 🙂

  Jag är glad att jag har dig som vän och hoppas verkligen att vi kan hålla kontakten även när du flyttar. (Det MÅSTE du berätta ALLT om, vännen !)
  Hoppas verkligen vi hinner ses innan dess ialla fall !!
  Våra små sessor måste bara få träffas 🙂

  Snart är det Desperate Housewifes. Jag blev SUPER glad när jag upptäckte

 7. Jessica says:

  Min PC lever sitt eget liv idag ….:)

  Skulle skriva att jag blev SUPER glad när jag upptäckte att dom norska avsnitten av DH bara ligger 1 efter dom svenska 🙂 Perfekt 🙂 !!

  Om 13 dagar får jag mysa i vårat nya funkishus.
  Funkis är egentligen inte våran stil, men efter så många månaders husletande så fick det bli det ändå. Är i alla fall nybyggt 2006 så det känns bra.
  Vi ska ju inte bo där för evigt heller så då kan man leva med att allt inte är helt som man tänkt sig.)

  Massor av krameli kramar till dig och din sessa 🙂

 8. AnnaStina says:

  Åååååååååå 7 inlägg?! Det var REKORD på min blogg! Jag blev sååå GLAD!!! 🙂
  Caroline – tack! hoppas du också fick en underbar dag!?

  Kjersti- TACK sötaste bästa vännen min! 🙂

  Snygg! – Gud vad KUL att du snart kommer till Oslo. Jag LÄNGTAR! Då får vi ta igen den förlorade kvällen i Stockholm också måste vi dricka massa champagne 😉 Ska ut och shoppa dvd´n idag. Tack för tipset!!! 🙂 Puss!

  Petter – TAAACK för fränt inlägg! Jag blir så glad & rörd då du skriver att kunder hälsar till mig! det betyder MASSOR för mig 🙂 Och jag måste helt klart komma ner till dig en dag snart.! Ska se om jag får till ett besök idag eller i morgon 🙂 Dina whatever och talk to the hand är bara de fräsigaste uttrycken! I looove them! 😉 Och ja, Eva är den nya Carrie… 🙂 Kram!

  Jessica – Jag blir alltid såååååå GLAD då du skrivit på min blogg! 🙂 Vi måste mejlas en dag snart så jag får höra mer om ALLT! Det låter ju jätte spännande med nytt hus! 🙂 Du måste mejla mig bilder a.s.a.p då du flyttat in så att jag får se! 🙂 Hoppas verkligen att du trivs i Norge nu!? Och du – kan inte du och din sessa komma och besöka mig och Johanna i vår en gång?? Det vore såå mysigt!!!! Ni får bo inne på sessans ROSA prinsesse rum! 🙂
  Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *