Working late.

Fotat med webcam runt kl.22. Klänning Chill Norway.

Jag sitter och jobbar men håller på att somna så jag tror att jag ska ta med mig min pc till sängen och fortsätta där så kan jag somna mjukare än här vid köksbordet 😉   Utanför mitt fönster regnar det för fullt och det känns riktigt mysigt. Jag älskar hösten! 🙂

P.S läste precis att danska prins Joachim och prinsessan Marie väntar sitt 2:a barn (det blir Joachims fjärde) så nu blir det snart babylycka i både Sverige & Danmark. Kul!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Working late.”

 1. Line says:

  Enig høsten er så fin. Det som er aller finest er at det er litt ny start med jobb og alt. Alle har også litt god til på høsten.

  Ville også gi fine komplimanger for de flotte bildene av deg på fredag, nydelig grønn tunika som du kledde godt.

  Gleder meg til å høre mer om dine butikk planer jeg var veldig masse i din gamle butikk for bodde like ved når du hadde den. Jeg har fortsatt en Lys blå Odd Molly ull jakke fra da.. supergammel men fortsatt fin:-)

 2. Mormor o Farmor says:

  Gå och lägg dig och vila det kan du behöva

 3. gizmolina says:

  Line-
  Tusen tack för din trevliga kommentar och fin komplimang! 🙂 Jag blir sååå glad när jag läser att du var kund på Gizmo & Co och vad kul att du fortsatt har fina plagg kvar därifrån! Nu ser jag fram emot att starta upp mitt nya butiks koncept. Berättar snart mer om det här på bloggen. Önskar dig en fantastisk höst! Klem! 🙂

 4. Nicky says:

  Regn är mysigt! 🙂 XO

 5. Jessica says:

  Hej Anna-Stina,

  Åh, det är så spännande med er flytt och din webshop – längtar tills du avslöjar lite mer! Du håller oss verkligen på halster! :o)

  VARMT LYCKA till med detta!

  KRAM Jessica E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *