WORKING LATE.

Allmänt

Vi har föresten haft besök hela helgen ! av Inga som J ligger och myser med på den här bilden.

Oh my, jag har sååå mycket kvar att göra och klockan går… önskar 1. att jag kunde stoppa tiden så att jag kommer i kapp någon gång !,  2. att jag var 2 personer så att Anna kunde göra det ena och Stina det andra…. och jo, då jag ändå är igång med önskningar så önskar jag att det stod 4 olästa mejl i min inbox istället för  4.492 (!)  OCH att jag hade min familj närmare så att jag fick lite avlastning ibland för oj, oj, vilken LYX det hade varit om tex mormor plötsligt ringt på dörren och sagt att hon vill låna J några timmar så att jag kan få jobba. Typ.   Men, heeey! klockan är 22.58 och jag har ju hela natten på mig så ska ju verkligen inte klaga.  Det är ju hela 9 tim och 20 min till vi ska gå till skolan.  Mycket kan bli gjort före det om jag är effektiv 😉

Inga är den klassebamse som J varje fredag hoppat ska få bli med oss hem och i helgen hände det!  Det har varit SÅ mysigt att ha henne här med oss.

Till dig som är på väg i säng: njuuuut din sköna säng och sweet dreams !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “WORKING LATE.”

 1. Mirva says:

  Men Anna kan väl sköta det ena då tar Stina handbom det andra… Skämt åsido… Jag vet precis vad fu menar. Önskar att dygnet kunde bestå av fler än 24 timmar… MEN stressa inte ihjäl dig, det är inte värt det! Kram!

 2. Titti says:

  Hej! När jag var “ung” var jag och mina kompisar barnflickor i Oslo.Vi bodde med familjerna och fixade med hämtningar, lämningar, playdates, träningar, lättare matlagning, hängde med som avlastning på semestrar osv. Det var väldigt vanligt för 15 år sen. Är det inte det nåmer?

  • gizmolina says:

   Jo, det är väldigt vanligt att ha praktikant här i Oslo och det är något vi pratar om att eventuellt skaffa oss. Önskar dig en underbar tisdag! Kram! 🙂

 3. Veronica Frostborn says:

  Du kanske skulle ta och skaffa dig en assistent som kan hjälpa dig med och avlasta dig lite några timmar i veckan?
  Det går ju att köra på för fullt ett tag men tillslut säger kroppen i från och det är ju inte bra, du ska ju finnas för din familj också 🙂

  Kram

  • gizmolina says:

   Så fort jag får ekonomi till det så ska jag absolut skaffa mig en assistent! för det går att köra på så här en period, men inte i längden… Njut din förjulstid ! Kram ! 🙂

 4. Alexandra says:

  Hej, har följt din trevliga blogg en liten tid nu. Massor av vackra bilder på fina ting.
  Era tavlor är super fina, vart hittar jag dom?
  Du gör ett super jobb!!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *