Working late..


Bilden på Carrie är från the movie.

Dygnets timmar räcker inte till i mitt liv just nu….  Så här sitter jag nu vid mitt skrivbord mitt i natten och jobbar och lyssnar på skön musik av en favorit på Youtube och nyss gjorde jag något helt galet. Jag hoppade i mina UGG´s och sprang ner till 7-Eleven och shoppade choklad ! Jag vet, det är ju helt sjukt att göra något sånt runt kl. 00.30 på natten men är man godis sugen så är man 😉  och det är vid sånna tillfällen som jag bara älskar att bo mitt i city.  Fast det älskar jag i och för sig alltid för jag är en äkta "citygirl" 🙂

Bäst jag jobbar på här nu för jag ska leverera en hel del jobb per mejl innan jag kryper i säng.

Hoppas att du sover riktigt gott och att du drömmer rosa drömmar… !

Nattaklem! ♥ (som vi säger här i Norge).

Uppdatering mitt i natten (vågar inte skriva hur galet sent det är 😉 :  Nu ropar sängen på mig så jag måste sova några timmar innan det är dags att stiga upp igen så jag får än en gång lägga mig med dåligt samvete för att jag inte presenterat vinnarna… hoppas på er förståelse nu då jag jobbar…   Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter igen ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Working late..”

 1. Anonymous says:

  glider in och hälsar 😉

 2. Tina says:

  Du har antagligen just gott o lagt dig, hoppas att du hinner sova lite innan du ska upp igen. Ha absolut inte dåligt samvete. Hoppas att du får en jätte bra måndag

 3. Linda says:

  Det är klart! Jobbet går först, vi väntar! Hoppas du hann det du skulle! Morgonkram!

 4. jenny says:

  Vilken underbar bild 🙂 Kolla åter igen på satc filmen cannt get enought! 🙂 Hihhi alltid kul med impulsgrejer!

 5. Cina says:

  Ibland vill man hinna med mer än vad det finns timmar på ett dygn. Självklart förstår vi och väntar vi med spänning på vinnarna. Hi hi vi blir som barn på julafton. Ha en bra dag.

  Kram Cina!

 6. REBECCAS says:

  haha, är också en nattmänniska! har blivit lite väl sent senaste dagarna.. snart är det tillbaks till vardagen.. Det var längesen man hörde den låten ;D Ha en fin dag! (länkade din blogg på min blogg hoppas det är okej! ;D ♥

 7. Det har helt klart sina fördelar att bo i stan

 8. Martina says:

  UGGS är guds gåva till kvinnans kalla fossingar, hihi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *