Working mama.

Allmänt

168397-1692
Här är jag på väg att fylla bilen med krukor & blommor.

 I eftermiddag har jag varit "working mama". Jag startade med att åka och shoppa en väldig massa krukor & blomster. Sen fixade jag ytterligare ett par ärenden och då kom jag plötsligt på att jag var farligt nära "Høyer" så jag körde dit och mitt besök slutade med att jag fick med mig en påse fylld av snygga kläder…! 😉 Bl.a. 2 klänningar & 1 topp från By Malene Birger. Jag lovar att fota & visa senare! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Working mama.”

  1. Suzanne says:

    Vilka UNDERBARA “kvadratiska” krukor!
    Vart är de köpta å för vilket pris, tror du att de finns i Sverige?
    Tack på förhand o trevlig helg! Kram Suzanne

  2. AnnaStina says:

    Tack! Jag tycker också att de är super fina! 🙂 Jag har köpt dessa direkt hos en importör (jag handlade via dem då jag hade min butik) här i Oslo så jag vet tyvärr inte vilka butiker som selger dem och inte heller vilket märke de är? 🙁 Jag misstänker att de ligger på ca 650kr/styck ut ur butik. Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer än så men mitt tips är att du checkar interiörbutiker / blomsterbutiker med ett lite bättre urval för de kanske har dem? Önskar dig en flott helg! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *