Working mama.


Working mama med sleeping beauty i vagnen. Här sitter jag i slutet av mässdagen och går igenom alla leverantörer jag träffat och skriver notat så att jag ska minnas vem som hade vad och vilka villkor etc . Det gäller att göra en sån sammanställning bums för det är så lätt att blanda ihop alla eftersom man möter så många på en gång.

Bangkok kl.04.20, natt mot lördag.

Nej, nu måste jag verkligen gå tillbaka till sängen och fortsätta att sova…. så detta blir dagens sista 🙂

Den här dagen har som sagt varit super inspirerande! Vi var på mässan fram till runt kl.17 och sen tog vi en taxi in till "Siam Paragon" som är ett extremt stort shoppingcenter mitt i Bangkok. DÄR var de kaos! till skillnad mot på mässan 😉 Tok mycket folk och massor med härliga butiker.

Vi skulle avsluta dagen med middag på den där takrestaurangen jag visat er bild på men vi ändrade oss i taxin på vägen dit för plötsligt kände jag att det varit en lång dag för lilla hjärtat så vi valde att äta på hotellets Thairestaurang istället. Johanna går före allt! 🙂 och vi tar den där coola restaurangen en annan dag istället.


Här ser ni den gigantiska entrén till mässan. Rent & snyggt är orden!


Ett par av mina favorit blader ställde ut på mässan. Living Etc och på ett annat ställe ELLE Decoration. Båda var så klart på Thail men det gör ju inget för det är ju trots allt de inspierande bilderna jag vill åt 🙂  I montrarna sålde de gamla blader från 2007 (+de nya för i år så klart) för bara 50bath styck (ca 9 kr) så jag passade så klart på att shoppa med mig några stycken! 🙂

Nu säger jag som Mr.Luuk sa i Melodifestivalen:

Imorgon är en annan dag!

God natt & Sov så gott! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Working mama.”

  1. Vad tycker du annars om bangkok då? Luften och så?

  2. AnnaStina says:

    Lotta-

    Vi har inte hunnit vara runt så mycket pga att vi var på mässan igår MEN – av det jag sett så är det ju otroligt smutsigt… Kan svara bättre på frågan då vi varit runt lite mer. Var i Bangkok för 6 år sedan också och då gillade jag stan. Kram! 🙂

  3. Det låter som om ni har haft fullt upp hela dagen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *