Working mama !

Allmänt


Igår kom ett nytt Kamille i posten och idag har jag på mig sjal från Gina Tricot.

Idag har jag fått gjort massor med jobb och känner mig hel-nöjd med dagen ! 🙂 Nu ska jag ta på mig skorna och trippa ut och fixa ett par ärenden innan jag hämtar min darling på dagis.  Har lovat Johanna att vi ska ha ett riktigt ordentligt "fredagsmys" idag så vem vet, vi kanske startar det med att gå ut och äta ? Vi får väl se vad sötisen har lust till?

Jag var ju på en trevlig presentation av Gina Tricot igår och blev riktigt imponerad över deras höstkollektioner. Massor med fint ! Jag brukar inte shoppa hos Gina T (ja, förutom min sjal då 😉  men det känns som att jag kommer att göra det i höst 🙂 Fick dessutom en fin topp i min goodiebag som jag ska visa er senare 😉

 
Dessa snygga svenska girls från Gina Triocot presenterade hur hösten kommer att se ut i deras butiker. Kolla in den snygga skinnjackan med nitar. Allt på bilden till höger kommer hot G.T till hösten.

Bäst jag går iväg ut nu, upptäckte att klockan är mer än jag trodde (som vanligt 😉 

Tjingeling så länge !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Working mama !”

 1. KarolinaN says:

  Alltid så KUL att få lite "inside" info! Vilket drömuppdrag verkligen! Ha nu ett mysigt fredagsmys och en trevlig helg:) Kram!

 2. Cathrine says:

  Vad mycket roligt du får göra iom ditt nya uppdrag. Kul!

  Kom att tänka på det att vi fick aldrig se hur det blev på ditt kontor! Är det färdig inrett? kram!

 3. Åh vad synd att tidningen inte finns i Sverige!

  Vad skulle det kosta att be dig skicka ett exemplar hem till mig? 😉

 4. Madelene(L) says:

  Hej.

  Hoppas att allt är bra med er tjejer. Här hemma har dottern fått öroninflamation så det är ej så bra. Hoppas att det är bättre i morgon.Har en liten fråga om tipps om vad man ger sin lillasyster i studentpresent hoppas du kan ge mig något bra tipps?

  Kram på er tjejer.

 5. Jonas says:

  Snart är du här! Mitt nya kall är att hänga på disco å leka mingelfotograf. Grymt bra. Jag får gå fram till vem jag vill o prata, slipper vara full å får betalt.

  Puss baby

  Jonas

  http://www.maleart.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *