Working mama…


Det känns som att det där rosa skåpet hör hemma i Johannas rum 😉

Snyggingar !

Jag är galet busy dessa dagar men det lugnar snart ner sig och då är jag back in normal bloggbusiness igen 🙂 KUL att ni är så många som tävlat om ECCO-skorna!! Jag kommer strax att lägga upp ytterligare en tävling där vinsen är snygga ting från ACNE / butiken Zimba till små prinsar. Så håll utkik 😉


Vilken fin detalj med namnet på skåpet…

Hoppas att du har en fantastisk dag! och var det föresten någon mer än jag som var rädd i natt? My god, det är det värsta åskoväder jag varit med om… Jag satt på redaktionen och jobbade sent och då det satte igång så tänkte jag att det är lugnt och jobbade vidare men efter en stund började jag tycka att det var lite obehagligt (jag satt ensam i ett stort kontorsbygg) och sen blev jag så rädd att jag kastade mig ut i bilen och körde hem. Uff, det var helt förfärligt… Men nog om det, nu ska jag köra på här. Sitter på redaktionen och lilla J är hemma hos en kompis och leker = win / win situation för oss båda 😉

Jag önskar dig en riktigt mysig kväll! och bara så att ni vet så tänker jag på er även om jag inte bloggar. Glad jag har er fina bloggisar! 🙂

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥

Kategori: Inspirerande barnrum. | 24 Comments

24 responses to “Working mama…”

 1. Rebecca :) says:

  hejhej! fin blogg 🙂

 2. Camilla says:

  Jag undrar om jag missat vem vinnaren till Cinnamon tunikan var=??

 3. Irene says:

  Du er flink, jeg er også working mama om dagen med innspurt før ferien. Ei lita jente her som kjeeeeedeeer… seg når mamma jobber men om et par dager er det FERIE. Først skal vi på sommarstugan, så litt besøk av familie fra Sverige også setter vi kursen mot Mallorca, mye kos å se frem til så vi får stå på nå. Happy happy tirsdagskveld. Nå skal jeg stelle istand litt jordbær og vaffler her; ))

 4. Slæsh says:

  Åå du så fine skap/garderobe til de små..
  Ja,ser for meg at det rosa hadde vært perfekt til J sitt rom:) Kunne også tenkt meg et slik et til min prinsesse,men akkurat nå har vi ikke plass.
  Ser enda etter hus,bor i et lite rekkehus vi leier..
  Men jeg syns det skapet i hvit med ruter i er veldig fint også jeg da.
  Da ser en de fine klærne,fin detalj med masse flotte farger:)Akkurat nå har vi bare en kommode på rommet fra IKEA,og resten under stellebenken på badet..Det får bli for en periode nå mens vi leter etter hus..
  Ha en flott kveld:)

 5. A House With A View says:

  Jättefina garderober! Tror det passar som hand i hanske i din dotters rum!! Jag brukar också bli skraj när åskan blir för kraftig, usch…

  Kramizar aka

 6. Marie says:

  It must have been bad, as my friend said it set the fire alarm off in her hotel in Oslo!!

  Don't blame you for heading home!

  Klem

  Mxx

 7. frida says:

  sista chansen på frågestunden!
  svarar på fårgorna på torsdag!
  http://www.baraffrida.blogg.se! 🙂

 8. Vilka jättefina skåp

 9. Tessan says:

  Fin blogg 🙂

 10. Hania says:

  Fint rum!
  Xoxo Hania
  P.s har en blogg tävling på gång har du lust att vara med!

 11. Vilka underbara tips till ett barnrum! Gillar verkligen den garderoben, praktisk och samtidigt lekfull.
  /Frida

 12. riktigt gulligt skåp:')

 13. sara says:

  hejsan besök min blogg och svara på dagens fråga http://taboute.blogg.se/2010/july/dagens-fraga.html

 14. Garderoberna är ursnygga, kanske lite väl prisiga bara!
  Jo tack, den där åskan gjorde även mig rädd, och sonen. Tur var det så jag kunde ta med honom i vår säng eftersom han var så rädd 😉
  Hoppas att du haft en bra tisdag och att er onsdag blir ännu bättre. KRAM

 15. Linus says:

  Grymma garderober!

 16. alejandro says:

  fina saker 😀

 17. Kerstin says:

  Jättefina skåp! Åh, ett blått hade jag velat skaffa till Arvid och Nils…

 18. Pia says:

  Vilken fin blogg du har! Ha en bra dag! Mvh Pia

 19. Jonas says:

  Baby! Kommer du till Pride? Du, jag o en schlagerkväll?

  Jag fick dagspass att lotta ut av SwedBank. Snart är jag lika flitig som du med tävlingarna 🙂

  Kram!

 20. Åh vad fina skåp!

 21. Susanna Skog says:

  Roliga idéer, jag gjorde nyss om ett barnrum som var hopplöst långsmalt.Det var till att trixa med sängplats och färger.
  http://susannaskog.wordpress.com/2011/03/30/inredning-av-barnrum/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *