Working mama säger god natt!

Allmänt

168397-1232
Så här ser  köksbordet ut just nu..

Nu har jag suttit med mitt lilla prosjekt i flera timmar och jag bara tok myser! Det är fantastiskt kul att få tänka fram interiör lösningar och jag bara älskar det! När jag hade min butik så gjorde jag om "hela tiden" bara för att det är så KUL och bland det bästa jag visste var att göra nya utställningar i skyltfönstren för då fick jag verkligen använda all min kreativitet!

Jag skulle lätt kunna sitta med det här "hela natten" men jag måste verkligen hoppa i säng nu för jag är hur trött som helst. Tyvärr hör jag att mitt lilla älskade hjärta hostar en hel del… Ska bli mysigt att lägga mig nära henne så att jag finns där om hon behöver mig.

Så – nu säger jag god natt, sov så jätte gott också avslutar jag den här tisdagen med de här orden:

"Happy are those who dream dreams and are willing to pay the price to see them come true."

Imorgon är det en ny dag att närma sig sitt mål på…..! 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Working mama säger god natt!”

 1. josefine says:

  Du är PERFEKT för jobbet!!! Hoppas Johannas näsa rinner ännu mindre o att dumma hostan gett sig!? Kikar in o önskar er en underbar dag!! Elian sover ute o Henrik botaniserar i köket bland plastbyttor o annat skoj =) Imorgon ska vi möta evt “dagis/familjebarnehage” kl 9 o sen ta en kaffe med Gro ( min kompis som flyttat till Molde som är i byn för kurs) kl 10 men hur låter kl 14 för er?
  Puss o Kram

 2. AnnaStina says:

  Josefine-
  Thanx darlingen! 🙂 Ser fram emot att ses i morgon. men vet du, sessan var sämre i kväll så jag måste reservera oss mot eventuell sjukdom i morgon, bara så att du vet..! Puss! 🙂

 3. msn yukle says:

  Great! Thanks for post

 4. mp3 indir says:

  Ohh very much thanks admin

 5. chat says:

  Great! Thanks for post

 6. Very pleased to find this site. Thanks for taking the time to share this.

 7. I enjoy reading this neat website! Look at that interesting information regarding Egypt property and Egypt real estate See You!

 8. Great! Thanks for post

 9. website says:

  Fantastic posting! I am in the beginning stages in marketing and trying to learn how to do it properly – assets like this article are exceptionally beneficial. As our firm is based in america, it is really all a little bit new to us.

 10. what to do now?, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, ikgrof,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *