Wow!

Igår hittade jag, för första gången någonsin här i Phuket, både svenska & norska ELLE i en butik i Kata Noi. WOW !! Lyckan var total 🙂

Phuket onsdag kl.14.45. SOL, +35 grader.

Johanna badar i poolen med mormor och jag sitter uppe på terrassen och fixar med ett uppdrag. Det är inte helt lätt att fokusera när solen lockar men nu ska jag vara duktig och köra på en stund. Vi har ju många dagar kvar och nu känns det som att det fina vädret har kommit för att stanna.

Be HAPPY!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Wow!”

 1. Så skönt för er !!! Här hemma i Göteborg är det ganska så milt idag jämfört med rapporter från övriga delar av landet, tom Skåne ha rrunt -20. Så njut av att slippa dra på tjocka vinterkläder och gå iväg till dagis & jobb. Jag har haft funderingar på en skidresa för hela familjen men när vi drog på alla kläder i helgen för att åka skridskor så kände jag nej, det får bli Thailand istället 🙂

  Tack för svar om Sunwing! Vi funderar!

 2. Reidun says:

  Ser ut som dere koser dere og at finværet har kommet..her er det minus 19 så det er best å være innendørs Vil ønske deg en riktig god julehelg og et godt nytt år i vente. Skal nok fortsette med å lese bloggen din…den er jo så bra!!!

 3. Amelie says:

  Jag trodde att du reste till Thailand för att vila upp dig? (Jag fick det intrycket när jag läste vad du skrev innan du åkte)
  Om du hela tiden bara tänker att du har många dagar kvar att ta det lugnt och njuta av så kanske du i slutändan inte hinner med det.

  Hoppas du tar det lugnt och latar dig också!
  God jul och tack för en fantastisk blogg!

 4. Lena Helmersson says:

  Hej, min inspiratör…
  Jag gillar halsbandet du har med den lilla stjärnan på – det är såå fint! Vad underbart för er att solen kommit fram ordentligt och att ni tar vara på dagarna och njuter på stranden. Mysigt att du har din mamma på plats och att Johanna får kvalitetstid med mormor. Jag saknar min mormor som gick bort för ett par år sedan – hon var min allra bästa vän och vi hade en väldigt fin relation som vi byggt upp under mååånga år och hon fanns alltid för mig och även för min familj och mina barn. Det är härligt med generationer!

  Här hemma är det idag -21 grader och vi fick hålla barnen inne på förskolan idag, men jag skulle dock gärna arbeta på förskola av svenskt slag i Thailand/Phuket – vilken dröm! Kul att ni får en på plats, spännande för er.

  Önskar dig och dina kära en härlig kväll och en fin dan före dan.
  Många kramar,
  Lena i Uppsala

 5. Viola says:

  Hej!
  Åhhhh äntligen kunde jag prenumera på din blogg via Google reader. Jag var trogen läsare när du fanns på din förra blogg, men sen ville inte google reader få in den här adressen… Sen har det bara blivit sporadiska besök…

  Jättehärligt att kunna få följa din blogg igen. Alltid så härlig och positiv!

  Nu verkar ha det jätteskönt i thailand och det är väl underbart att få lite sköna magasin att läsa 🙂

  Nu ska jag läsa ikapp allt här i din blogg 🙂

  Kram från V

 6. Jonas says:

  Skickar en -20 grader hälsning från Stockholm. I morgon blir det Luleå å -30.. Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *