WOW, VILKA OUTFITS!

Allmänt

bigOriginal

Älskar Victorias klänning och matchande hatt och Estelle är ju söt som en dröm.

Happy fredag kära bloggvänner! 

Och förlåt min frånvaro… jag ska berätta vad jag startade dagen med senare! …  Och sen har jag varit fast i kunglig dop yra!  Herregud så vackra outfits kungafamiljen bjöd oss på idag.  De snyggaste jag sett på länge. Perfektion helt enkelt! och Estelle, hur söt är hon inte?!?  Såg du sändningen på SVT? Det kommer ju ett sammandrag kl.20 i kväll. Det får vi inte missa!

Ska blogga mycket mer senare men nu ska X antal rosa sopsäckar med löv köras till tippen innan darlingen ska hämtas och vi ska fixa lite ärenden på stan. Sen ska hon på kalas i kväll så paket ska packas in och outfit väljas ut. Kul, kul !   🙂

f6fb4ca6-c953-4416-950d-fa5abb0a42b6

Men alltså Sofias klänning… S.Å. snygg!!

632@80

Jag tycker att Madeleine sällan varit så vacker som idag! Klänningen = magisk och håruppsättningen med den rosa blomsten var inget annat än fabulous. Åhhh så glad jag är över att vi har kungligheter som sprider glitter & glamour i vardagen! 

Oj, nu ringde darlingen så got to go !

Önskar dig den alla bästa fredagen fylld av solsken & festligheter! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “WOW, VILKA OUTFITS!”

 1. Titti/Umeå says:

  Allra bäst tyckte jag om Victorias vita klänning.
  Tydligen By Malina, alltså inte “svindyr”.
  Så roligt se alla vackra klänningar.
  Vicky Manuson i gul spets en annan favorit.
  Kram Titti, som också har rosa sopsäckar!

  • Titti/Umeå says:

   Vicky Magnuson heter hon!

  • gizmolina says:

   Ha, ha så underbart att du också har rosa sopsäckar! de gör det så mycket festligare att kasta sopor! 🙂 Och ja, alltså dagens kungliga outfits var som sagt de snyggaste jag sett på länge! Perfektion in i minsta detalj! Och otroligt kul att Victorias klänning från By Malina bara kostar 2.395kr. Gissar att den kommer att sälja slut fort… 😉 Sen håller jag med dig om V.M. , hennes gula outfit var lovely!

   Önskar dig en glittrig weekend fylld av solsken Titti! Kram!

 2. Yvonne says:

  Blev helt lyrisk när jag såg våra prinsessor idag, hand i hand Victoria och Daniel med sina två guldkorn och Madeleine med lilla Leonore som hämtat från exempel VOGUE eller vilken topclass modetidning, fashion på högsta nivå, så vackert…. kram

  • gizmolina says:

   Åh ja, visst var det underbart fint då de kom in hand i hand hela familjen! 🙂 Och Madeleine hade absolut platsat i VOGUE idag. Tror aldrig jag sett henne vackrare! Klänningen var ju en dröm och för att inte tala om håret och blomman… l.o.v.e.l.y. !! 🙂 Sen var det otroligt kul att Victoria bar svenska By Malina. En klänning som många har råd att köpa dessutom.

   Önskar dig en fantastisk weekend fylld av lyckliga stunder Yvonne! Kram!

 3. Madeleine says:

  Jaaaaa, vilken lycka att ha varit ledig från jobbet idag så jag kunde se alla vackra klänningar och frisyrer.

  Jag gissar att det du startade dagen med var en joggingtur!!! Bästa sättet att kicka igång enligt mig. Ha en härlig helg och tack för den bästa och mest inspirerande bloggen!!!

  Kram Madde

  • gizmolina says:

   Ha, ha, du gissar nästan helt rätt Madeleine! 😉 Ska visa bilder och berätta i morgon… Och tusen 1000 miljoner TACK för fantastiskt fina ord och magisk feedback! Åhhh nu blev jag både SÅ glad och enormt blogg-peppad tack vare dig! 🙂 Och så otroligt kul att också kunde sitta och frossa i alla vackra outfits idag. Tycker aldrig vår kungafamilj sett vackrare ut! Alla strålade och det är ju så sött med alla barn som plötsligt är med. Som tur är så har vi ju snart ett till dop att se fram emot. Gleder mig redan!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av solsken, glädje & lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *