Yaya´s = Thailand = We love it!

Allmänt

168397-2008
Jag tyckte det var hög tid för ett få se entrén till vår favvo restaurang 😉 Min kamera var lite knasig för batteriet var slut så den fungerade bara "en sekund här och där". Måste tag och byta till min nya fina ikväll.. !

Vi har precis kommit hem jag och hjärtat! Helt spontant gick vi med sötaste Heidi och åt på "Yaya´s" och det var riktigt riktigt mysigt! 🙂 Vi satt där och åt gott och hade girltalk och Johanna dansade, åt räkchips och flörtade & "pratade" med personalen så det var en perfekt tjejmiddag helt enkelt! 🙂

Visar fler bilder och berättar mer senare. Nu är det som alltid den här tiden lek/bad/nattning… men det vet ju ni läsare redan 😉

Njut kvällen och missa inte "Bonde söker fru" kl.20! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Yaya´s = Thailand = We love it!”

 1. Erica says:

  bonde söker fru it is!

 2. sofie says:

  vilken söt liten tjej där på armen! 🙂

 3. Josefine; Blekinge says:

  Hejsan!

  Åh, vad jag blir sugen på thaimat! Har varit i Thailand i sammanlagt 6 månader (en gång 1997 och en gång 1999) och det var verkligen ett underbart land på alla sätt! Hoppas att ni får en riktigt bra tid där! Ska du/ni jobba därifrån? Och (hoppas) ska du blogga från strandkanten!? (liiite avundsjuk!)

  Själv har jag just duschat och ska strax skölja av min ansiktsmask!

  Ha en bra kväll, för mig väntar snart “Roomservice” på kanal5!

 4. Engla says:

  Tjejmiddagar måste man ha ibland 🙂

  Tänkte höra om hårspännena du köper, med kardborreknäppning. Var hittar man sådana? Jolie har så långt hår nu och luggen vill gärna åka ner i ögonen så ibland skulle man behöva sätta upp den med ett fint spänne men alla hårspännen är så hårda så de vågar jag inte köpa.

  Kramar!

 5. Jessica says:

  Jag har frågat förut… kanske har fått svar, men har inte sett. Så, frågar igen 🙂

  Mössan Johanna har är så fin! Vart har du köpt den?

 6. AnnaStina says:

  Erica-
  Absolutely! 🙂
  Sofie-
  Tack! 🙂
  Josefine, Blekinge-
  Å det låter ju bara helt underbart att du varit i Thailand så mycket och länge! 🙂 Vi ska ha en “paus” i livet då vi är i Thailand och mest bara njuta dagarna men min sambo, JIG, kommer jobba en del och själv ska jag förbereda för det jag ska jobba med då jag kommer hem igen 🙂 Jag kommer självklart att blogga som vanligt därifrån! 🙂 Blir avis på dig som kan se “Roomservice”, här i Norge får vi tyvärr inte in “Femman” 🙁
  Så – jag fick nöja mig med TV4 i kväll men det är helt okej det också! 🙂 Kram! 🙂
  Engla-
  Ja, tjejmiddagar är lovely! 🙂 Vi mamas behöver sånna då och då! 😉 Vet du att de spännena är inte lätta att få tag i tyvärr.. och jag har faktiskt inte sett dem i Sverige? Jag sålde dem i min butik och jag har shoppat de Johanna har här i Oslo. Men om du mejlar mig din hemadress till: gizmolinas@hotmail.com så kan jag med glädje hjälpa dig! 🙂 Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂
  Jessica-
  Å, förlåt om jag missat att svara. Inte meningen! Vad kul att du gillar Johannas mössa! 🙂 Den har jag shoppat på en barnbutik här i Oslo som heter “Fru Lyng” och den kommer från ett Italienskt märke som heter “Iepatto”. Hoppas att du får tag i den! Kram! 🙂
  Charmig man-
  Tack detsamma! 🙂

 7. AnnaStina says:

  Engla-
  Hej igen söta du! Jag har plockat och fixat inne på Johannas rum i kväll och vad hittade jag då? om inte en påse med “kardborrespännen” från en butik i Stockholm som heter “Picnic”! 🙂 Jag hade helt glömt bort att jag shoppat sånna där! 🙂 Butiken ligger på “Riddargatan.3 (Östermalm). Så – där hittar du dem ! 🙂 Men! det kanske dröjer till du ska till Stockholm? så mejla mig gärna som sagt så fixar jag 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *