Yes! idag ska vi ha kul !

Allmänt


Dagens tänkvärda.

Glad torsdag mina vänner!  Idag har vi ännu en fantastisk SOL-dag här i Oslo och jag känner mig super peppad att möta dagen efter att jag lyssnat på ännu en intervju med snyggingen Andreas Carlsson.

Vilken kille han är! Han säger SÅ otroligt mycket KLOKT och BRA i sina intervjuer och jag måste bara citera några av de saker han sa till er som inte såg programmet:

DRÖM STORT ! kanske blir det aldrig nåt av dina drömmar men det är HÄRLIGT att få flytta på väggarna ibland.

Hitta GLÄDJEN i dagen !

Hitta nåt varje dag som är KUL !

Också gillar jag att han bemöter alla frågor ang. sin dyra bil och sina dyra kläder med kommentaren: Jag gillar snygga saker ! (får erkänna att jag känner igen mig i det, jag gillar också snygga saker 😉


Be happy !

Andreas har härmed åkt in på listan över personer jag beundrar och som inspierarar mig i mitt arbete så nu står han där tillsammans med : Amelia Adamo, Ingvar Kamprad & Bert Karlsson. Jag ÄLSKAR människor som går sina egna vägar och kör “sitt race”.

Jag avslutar det här “peppande” inlägget med ett sista citat. Andreas sa att han varje morgon då kan vaknar sträcker upp armarna över huvudet och säger “YES! idag ska vi ha KUL ! “ Snacka om skön livs-inställning ! 🙂

Live to win : låtarna som skrev mitt liv
Jag borde snart få en bok i posten så mycket reklam som jag gjort för den 😉

HAPPY torsdag girls & boys !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Yes! idag ska vi ha kul !”

 1. Nathalie says:

  Titta om du kan beställa boken på http://www.bokus.se, annars kanske jag kan köpa en bok åt dig och skicka till norge? 🙂

 2. KarolinaM says:

  Vilket PEPPANDE inlägg med härliga citat!

  KramK

 3. Anonymous says:

  Nathalie- Anna-Stina tror hon är så speciell att hon ska FÅ boken GRATIS!
  Så är en del människor…

 4. Anonymous says:

  Nathalie- Anna-Stina tror hon är så speciell att hon ska FÅ boken GRATIS!
  Så är en del människor…

 5. Amanda says:

  DU är en verklig inspirationskälla 🙂 Blir på så himla bra humör varje dag när jag läser din blogg! Aldrig några negativa inställningar, bara POSITIVA! Fortsätt så! Det behövs bloggar som din för att hålla humöret uppe varje dag 🙂 Kram Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *