Yoghurt, ny fin topp & en rykande färsk låt.


När jag skulle fota min senaste blad-shopping så la sig plöstligt mitt hjärta rakt i bild. Hennes nya fina rosa topp kommer från den underbara butiken SoupStore.

Så där ja, då var min dag på redaktionen över, jag har hämtat Johanna hos en kompis (nu är det playdates varje dag 😉 , shoppat enklaste middagen: grillad kyckling + potatis-sallad, lagt hjärtat och ätit middag framför Halv åtta hos mig 🙂

Dagarna flyger verkligen fram nu då allt ska fixas innan avresa och jag önskar att det var några fler dagar kvar… Men så känner jag i och för sig alltid då jag ska iväg på resor så det hade nog inte varit mindre stressigt om vi reste en vecka senare 😉 


Nu ska vi se…. kan man ligga och äta yoghurt? Svar: Nej ! 😉

Hoppas att du har haft en alldelens underbar dag ?! Jag var föresten på “breakfast at Tiffanys” & a/w-visning hos Mildh Press idag (bl.a. Noa Noa, Tiny-Doe, Chill Norway, RaRe, Juicy Couture, MET-jeans, Gina Tricot m.fl.) och tog självklart en hel del bilder men de kan jag inte visa er förren närmare sesong så den som väntar på något gott…

Idag hörde jag en NY låt på radio och kände direkt att den kommer att bli en HIT. Lyssna själv HÄR. Tyvärr kan man inte höra hela låten ännu, så rykande färsk är denna nya favvis ! Sån här musik är feelgood för mig, jag höjer volymen och dansar bakom ratten i bilen 😉

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Yoghurt, ny fin topp & en rykande färsk låt.”

 1. Linslus OCH busfia! Men söt är hon den lilla skruttan 😉 KRAM på er

 2. Emmie says:

  Hej Anna-Stina!
  Du har något att hämta i min blogg! ♥
  Kram Emmie

 3. Hahaha, linselusjente. 🙂 Breakfast at Tiffany's høres herlig ut. Fikk dere croissanter og kaffe, eller? Jeg elsker den filmen!

  Aina

 4. Hello! Vilka härlig låt, helt lovely!
  Trevlig kväll.
  KRAM

 5. TACK för era fina kommentarer !

  Emmie-
  Låter spännande ! 🙂

  Aina-
  Oh no, inte en croissant i sikte men vi fick bl.a. ljuvliga små svenska kanelbullar 🙂

  KRAMAR till er alla !!!

 6. Nilla says:

  Men sååå söt hon är, och klänningens färg var som gjord för Johanna.
  Hoppas hoppas att ni kommer iväg till paradiset på måndag.
  Hoppas det väntar en härlig torsdag på dig 🙂
  Kram!!!

 7. peak oil says:

  Hi have a look at that page regarding peak oil Bye Bye

 8. chat says:

  Great! Thanks for post

 9. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 10. izle says:

  Great! Thanks for post

 11. my page says:

  We’ve been awaiting checking this method too. Awesome read.

 12. i mostly agree, ultram no prescription, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]ultram no prescription[/url], http://tramadolonline.groupsite.com ultram no prescription, 7504,

 13. sesli says:

  Great! Thanks for post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *