YOU ARE GOOD ENOUGH!

c7ae7c873003e331afcb054dffd63f63

Gooodmorning sweeties! 

Vissa dagar sköljer kärleken till Johanna över mig på ett helt speciellt sätt och idag är en sån dag. Jag känner mig så enormt glad & tacksam över att jag har henne och jag älskar henne så att hjärtat svämmar över… Men samtidigt känner jag alltid att jag borde / kunde vara en bättre mamma. En så där som bakar (från grunden och inte de “shake & bake” som jag kör), lagar mer varierad mat (hon säger t.o.m. till mig att jag egentligen inte kan laga mat och det är helt sant), en som dukar fram fantastiska frukostar på morgon (ni vet sånna som man ser i reklamfilmer på TV…) , som gör söndagsutflykter i skogen  (häromdagen hade J i läxa att koppla olika blad till olika träd. Thank god för google säger jag bara!) och en som får sin dotter att smaka all mat och äta massor av frukt & grönsaker (här stoppar det vid äpple agurk & majs, mycket annat går inte ner…)….

För sån är jag tyvärr inte, långt ifrån faktiskt. Men jag lever på hoppet om att jag duger ändå och med tanke på alla dessa krav och förväntningar vi ställer på oss själva (för det är ju faktiskt vi själva som ställer dessa krav)  så tycker jag att alla vi mammor ska påminna oss om att vi är good enough! Vi duger och vi gör så gott vi kan. Eller hur? Så, nu fångar vi dagen och fokuserar på positiva tankar för solen skiner för jag känner på mig att detta kommer att bli en riktigt BRA dag! 🙂

154524_10152378911005796_737751621252389612_n

Mitt älskade hjärta på skolgården på morgon i sitt finaste hårspänne & sköna tights från Livly.  Var inom deras butik när jag var i Stockholm och fick passa mig för att inte gå heeeelt bananas…. Gud så mycket fint de har! 

Nej, nu är det dags för en äggmacka med Kalles kaviar här och sen åker joggingskorna på för jag ska ta en walk och fixa både business & pleasure.

Varma Kramar!  🙂

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “YOU ARE GOOD ENOUGH!”

 1. line says:

  Enig så fint inlegg på din glade blogg. Jeg er superflink til å ta barna med i skogen på utflukter. MEN… i dag skal eldstemann ha vennegruppe og jeg er virkelig superduper dårlig på å finne på noe morsom bord dekking noe morro de kan gjøre hjemme, slike ting som din blogg oser av. Vi er forskjellige og alle er vi flinke til noe tenker jeg, om det er skogtur eller inne syssler. Ha en fin dag kjære deg.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din fina kommentar Line! 🙂 Precis som du skriver så är vi alla olika och vi är alla bra på olika saker. Ett tips till vennegruppen du ska arrangera idag är att köpa hem en pappersduk på rulle också dukar du på den och strösslar bordet med kritor så kan barnen få teckna över hela bordet när de sitter och spiser!

   Önskar dig en strålande dag! Stor klem!

 2. Mussi says:

  Kjære deg! Du er en perfekt mamma.Vi kan ikke være gode på alt!Du er jo superflink til å ha med play-dates, sleep over, fester og borddekking og sist,men ikke minst du inviterer til og lage ting- hvor mange mammaer gjør det tror du? Mye bedre at du lar kreativiteten til Johanna blomstre en at du baker en kake fra bunnen- Stå på du SUPER MOM!
  Mange,mange klemmer fra en annen SUPER MOM med mange feil og mangler 🙂

 3. Jonas says:

  Jag tror du fyller Johannas liv med massa nyttigheter ändå – sånt som hon kommer ha mera nytta av än bullbak och överdådiga frukostar 🙂

  Du vet: Life Is a Journey, Not a Destination

 4. Jag tror det allra bästa man kan ge barn är tid och umgänge – vilket du ger massor av! Johanna verkar så glad och trygg och det är all din tid du ger henne som skapar en så nöjd liten tjej. 🙂

 5. Titti says:

  Du och Johanna verkar ha en massa härlig tid tillsammans, både kvantitet och kvalitet. Det är det viktigaste. Att finnas nära. I närheten. Ni verkar supertighta och fantastiska!

 6. jennie says:

  Vilken mamma fixar kalas som du gör!? Dekorationer och allt piff du gör kan många barn bara fantisera om….Alla resor johanna fått varit på, Du är fantastisk! Och det viktigaste vi mammor kan göra är att älska och ge kärlek till våra barn! Det är egentligen det ända som är viktigt när allt kommer omkring…

 7. Anna-Stina du är en super duper mamma, jag brukar skoja med mina barn om bland annat det här med att baka bullar (känna doften) bara så du vet har jag aldrig bakat bullar…., däremot köpte jag färdig pepparkaksdeg till jul (som ingen åt)och någon större kock har jag aldrig varit, men det viktigaste av allt mycket kärlek kram Yvonne i Luleå (by the way så bor och jobbar Jacob i Singapore, vi åker dit i februari)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *