You go Erik !!!


Är det någon mer än jag som tycker att Calle ar otroligt lik Meatloaf? (bild lånad från Aftonbladet).

Phuket kl.01.30, natt mot lördag.

Jag kom plötsligt på att det ju är IDOL final i kväll !  så jag surfade bl.a. in hos Aftonbladet + TV4.se för att se vad som skrivs? och en sak är då säker: den som lyfts fram mest är Calle så ja, det kan nog bli en skräll..  

Men, jag håller alla tummar jag har för Erik. Lova att ni röster på honom för mig ! och att ni ger mig rapport från kvällen!! Önskar att jag orkade sitta upp och se på nett men jag är dödstrött…zzz…  (fastnade plötsligt i sista episoden av Mammas Pojkar på TV4 på nett men då jag sett ca halva progr som bröts det) så jag måste dyka i säng. Får blogga om dagen imorgon.

KOS dig med finalen & ha en riktigt festlig kväll ! 🙂

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “You go Erik !!!”

 1. Ulrica says:

  Nej, men Anna-Stina 😉 Sötnosen Calle liknar verkligen inte Meatloaf, däremot har han vissa likheter med Jamie Oliver tycker jag :-).
  Jag gillar Calle skarpt men Erik är ju himla duktig! Det är rätt killar i finalen iaf. Tove har inte samma utstrålning som dessa killar.
  Jag tippar Erik som vinnare men hoppas få höra mer av Calle.
  Kram och sov gott.

 2. Sarah says:

  Har just nu en tävling i min blogg där du kan vinna en valfri tidningsprenumeration värd 450 kr. Välkommen att delta du också! 😀

 3. Karin says:

  Smaken är som baken!! Jag håller på Calle. Och, jag tycker han påminner lite om Benny Andersson.

  Kram från Skåne.

 4. Jag lovar att rösta på Erik från dig också :):)

 5. Ciccie says:

  Heeeja Erik! Han är bäst!

 6. Lollan says:

  Haha, jag tycker att Calle är lik polisen i Polisskolan som pratar så konstigt! Fast söt ändå

 7. Linda says:

  Jag hoppas på att Calle tar hem segern. Kunskapen sitter ju inte i utseendet. Tycker han verkar vara en helmysig kille…..

  Calle är ju faktist den som har utvecklats mest & inte sjungit "surt" någon gång.

  Men all credd till ERIK om han vinner. Båda är värda segern.

  Kram kram

 8. Jenny says:

  Jag hejar på Calle, han var bäst ikväll!

 9. Irene says:

  AND THE WINNER IS: ERIIIIIIIIIIIIIIIIK

 10. Nicolee says:

  Du fick som du ville =) ERik vann =)

 11. Ja. håller med dig om att han är lik Meatloaf. Samma röst också..Nu var det iaf Erik som tog hem hela skiten..Lucky you! hehe 🙂

 12. Jessica says:

  ERIK VANN 🙂 yes yes yes!

 13. Maria says:

  Jag hadde hoppats på att Tove och Erik skulle göra upp i finalen ( Tycker Tove var otroligt duktig för sin ålder, nu är jag från Umeå så lite partisk kan man ju bli)Nu blev det inte så men jag tyckte att både Calle och Erik utförde sina uppträdaden otroligt bra båda två. Erik har varit överlägsen på slutet, så det var rätt kille som vann.

  Ha en fortsatt underbar semester
  Från ett grått Umeå, hoppas på snö till jul

 14. Anonymous says:

  Hej anna-stina … wow så härligt !! .. samma känsla för jag har kännt och trott på erik från första stund och så vinner han!! häääärligt . och och JAG har nyligen "upptäck" din blogg .. så härlig och inspirerande och härlig livs syn … så nu tittar jag in på din blogg varje dag .. tack för du ger mig så härlig livs kick

 15. Kristine says:

  HEI!! Dere har det toppers høres det ut som. Lurt å ta ferie når det er kaldt og trist hjemme…og være hjemme når det er sol og sommer, varme hjemme. I kveld har vi sett på Nobels fredskonsert.For noen nydelige barn Will og Jada Smith har. Det må du se å få med deg, flinke og nydelige barn!!! God helg!!

 16. Maria says:

  Jag är så glad att Erik vann!! Calle är allt för bra för att bli Idol-Calle och vinnarlåten var så dålig och förtjänar inte hans coola röst. Krams m

 17. angelica says:

  Jag höll på Calle!
  Men Erik vann. men det brukar gå bäst för tvåorna ändå! 😉 Calle är den som har utvecklats mest och han är störtskön! 🙂

 18. Lisbeth says:

  Tycker Calle absolut har utvecklats mest, hans röst är mkt bättre än Eriks, och som någon sa, han har till skillnad mot Erik alrdig sjungit surt. När Erik sjöng the Final Countdown tycker jag det var en himla massa sura toner och svajigt. Men inte Calle. Erik tar i för mycket på något sätt.

  Saknade även Tove i finalen, som hade en otrolig charm och utsrålning!

 19. Josefine says:

  Calle utan tvekan BÄÄÄÄÄST! Erik har haft rätt många sura toner. Men 2 orna är ju faktiskt de som kommit längst ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *