You go Laila !


Vi var ute en sväng tidigare i kväll och då fick jag plumsa i snö .

Oh my så DUKTIG Laila är i kvällens Let´s Dance final ! Men jag förstår att Magnus vinner röster på sin charm så ja, detta blir en nervkittlande final kl. 22.25 🙂

Jag tycker att det känns som att båda är värdiga vinnare ! (kan de inte dela skon på mitten ? 😉

 
Se så mycket snö vi har fått !

Hoppas att du har en riktigt mysig fredagskväll ! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “You go Laila !”

 1. Anna says:

  Sista dansen Laila & Tobias gjorde var helt makalös!

  Trevlig kväll

  kraaam

 2. Michelle says:

  ♥ (¯`°•.¸ ♥Härligt att ni mår bättre♥¸.•°´¯) ♥

  Här i Värmland har det oxå snöat hur mycke som helst, jag som hoppades på vår, men den kommer väl!

  Hoppas att ni oxå får en mysig kväll

 3. Mikaela R says:

  Nu har jag shoppat lite med presentkortet som jag vann i din blogg:) tack tack, hoppas du får en fin kväll, kram /Rövarmamman

 4. Jag höll på Magnus hela tiden! Laila är jätteduktig, hon är snygg, men för stor i käften! Dessutom är Laila en professionell dansös, hon har ju dansat både jazz & balett -> bort med såna professionella fr Let´s dance !!!!

 5. Mina kommentarer sparas inte ?!

 6. JOSEFINE says:

  godmorgon! 🙂

 7. pangis says:

  Jag var faktiskt tvungen att slänga in en röst på Laila efter att ha sett deras showdans för den var makalöst vacker! Helt makalöst.. även om hon varit halvproffs.. Så just nu är jag lite kluven till att Magnus vann:-) Man kan ändra sig tydligen..Jag höll ju på Magnus men jag måste erkänna att igår ja då var Laila snäppet bättre.. Fin dag till er hälsar vi från snöyran i Örebro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *