You go Pernilla !!

Allmänt


Grattis Pernilla!! (cool bloggande 4:a barns mamma).

YES! En av mina favoriter, Pernilla Wahlgren, gick vidare till Globen finalen med den HÄR låten 🙂 Kul !! Men mindre kul är det att min andra favvis, Alcazar, fick lämna tävlingen ikväll med den HÄR superbra låten.

För mig är det ofattbart att en ballad kan vinna framför en up-tempo-låt som det svänger om för i min värld är det schlagers/dansmusik som gäller i Melodifestivalen, inte softa vackra lovesongs…


Kvällens andra finalist, Jessica Andersson, får en segerpuss av Pernilla.

Nästa vecka är det FINAL i Globen och detta är nästan för bra för att vara sant… men! DU kan vinna biljetter till finalen här på bloggen och vi kan ses i Globen!! Jo, det är sant. Jag lägger upp tävlingen snart (imorgon) så missa inte det 😉

Vad tyckte du om andra chansen? Var der rätt girls som gick vidare?

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “You go Pernilla !!”

 1. Sandra says:

  Har hon inte bara tre barn?

 2. Woho! Själv har jag redan fått två biljetter till finalen nästa vecka och jag ser verkligen framemot det 🙂 Ska du dit eller?

 3. Jenilita says:

  Jag tyckte Jessica var bäst ikväll!, Alcazar hade totalt misslyckats med kläderna som vanligt och Pernillas svenska låt kommer aldrig att funka utomlands, tyvärr . Hoppas att Darin tar hem hela tävlingen!

 4. Irene says:

  Sandra: Pernilla har 4 barn, Oliver,Bianca,Benjamin och lilla Theo.

  A-S: Visst var Pernilla läcker. Hon verkar inte åldras ngt..

  Kram!

 5. Tack för kommentarer !

  Teresa: Kul! då ses vi kanske i Globen! 🙂

  Jenlita: Jag tror inte heller att Pernillas låt skulle funka internationellt men hon var min favorit igår, i andra chansen 🙂

  Önskar er en riktigt mysig söndag ! KRAMAR!! 🙂

 6. fru Svensson says:

  Önskar en underbar helg.
  Ang melodifestivalen så tror jag att Eric Saade med låten Manboy vinner.
  Gillade låten som Timoteij sjöng,en refräng lätt att minnas, men jag gillade inte deras röster.
  På grund av min reumatism kan jag inte åka till Globen så jag kommer inte vara med och tävla om biljetterna,men vill önska dej Anna-Stina och vinnarna en trevlig fest i Stockholm.
  Din blogg är så underbar.Kram

 7. Tindra says:

  Dom bästa har ju redan gått direkt till finalen som tur är!

  Jessicas bidrag tycker jag är tråkigt (jämför med Annas ballad som verkligen berör) och Pernilla är ju rätt så gammeldax och rätt så passé, om än trallvänligt!

  Men av de som var i andra chansen är det väl OK med dom två vidare till Globen. Fast hade hellre sett Pauline än Jessica iofs.

  Pernilla är verkligen fin, trots linjer i ansiktet ger hon ändå ett ungdomligt utseende. Hennes hår är sååååå fint. Färgen är perfekt, klart att föredra framför Jessicas kritvita hår. Guldblont ska det vara = naturligt! =)

 8. fru Svensson-
  Fina du! TACK för fina kommentarer och mejl och förlåt att jag inte svarat. Dagarna flyger fram.. Jag önskar dig soooliga dagar och LYCKA!!! hälsa familjen och kom ihåg att du är fantastisk! KRAM! 🙂

 9. Anonymous says:

  Men SKÄRP dig…Pernilla är ju pinsamt…gamla tanten i fula klänningen i dans a la Carola… nej, nej,nej…ingen vill varken höra eller se på henne… nog får hon hålla sig till "buskisteatern"…hon skulle gått på sin brors bröllop istället.inte kan du väl på allvar mena att du tycker att hon är bra ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *