YOU MAKE ME HAPPY!

Allmänt

2cd8718ceb9a80d08f8758faac153255

Jag är så glad i er mina fina bloggvänner.

Gooodmorgon sweeties! 

Soooolen skiner, det är lill-lördag, och 1:a advent närmar sig med stormsteg så ja, detta kan väl inte bli annat än en B.R.A. dag?  Men darlings, varför har ni blivit så tysta? Ni ska veta att det är era kommentarer som peppar mig i mitt bloggande och gör det så vansinnigt kul att logga in här. När ni är tysta så blir även jag lite tyst för då kommer jag av mig lite… Så – tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för alla kommentarer jag får. De betyder mer för mig än ni tror! 🙂

Och på tal om att julen närmar sig så startar jag bloggdagen med lite inspiration som jag hittat då jag surfat runt:

6f6a49d112fef30926ea455e9955eb7e

Stjärnan måste inte hänga i fönstret, det är precis lika fint att ställa den så här, på ett skåp! 

17dbbd35abf03ec426e38eb2ea383706

Fint gavetips till veninnan / svigermor / mamma…  En burk fyllt med allt man behöver för manikyr / pedikyr

0ff6642b7d1a7a8fb697c8f0b2ffb4c5

Super cute paketinslagning.

Nu ska jag ta tag i dagen här och vet du, jag vet i.n.t.e. om jag klarar att vara utan extensions… så ett återfall är väldigt, väldigt nära. Men det är kanske så det blir när man gått med det i 10 år? då får man kanske räkna med ett återfall innan man vant sig? för jag gick ju från allt till inget på en gång istället för att göra som de flesta andra: trappa ner för att vänja sig… Så ja, det blir nog mer hår på mig snart…tror jag…kanske…

tumblr_nehghhT3HL1r7fbd1o1_500

Älskar dessa glammiga svall och det skulle passa fint till resan…för ja mina vänner, inte så väldigt länge till vi lyfter.

Önskar dig en härlig dag fylld av lyckliga stunder!  N.j.u.t. solen! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “YOU MAKE ME HAPPY!”

 1. Karina says:

  Hej,

  jag frågade för ett par dagar sedan vilken storlek du har på din Louis Vuitton väska och om du har något bra tips var man kan köpa den till billigaste priset (alltså till billigaste fast dyrt ändå stället).
  Den verkar så himla praktisk och rymlig när man måste ha mycket grejer med sig. Dessutom så himla snygg!!

  //Karina B

  • gizmolina says:

   Åh här efterfrågar jag kommentarer också har jag inte ens svarat på en jag fått?!? Shame on me!!! Förlåt Karina! Jag har den största storleken på min Louis Vuitton Neverfull och jag älskar den så den kan jag varmt rekommendera!

   Men att hitta den till ett billigare pris än i Sverige / Norge går faktiskt inte för man kan ju tror att den skulle vara billigare hos LV i tex Bangkok men i Asien är det 20% lyx skatt på alla märkesvaror så där är de faktiskt dyrare! Så- du får den inte till bättre pris än på Louis Vuitton butiken i Stockholm! 🙂 eller Oslo… (vet att jIG köpte min här i Oslo).

   Önskar dig en underbar dag och tusen tack för att du skriver till mig, det gör min dag! 🙂

   Kram!

 2. Bodil says:

  Hei

  Tusen takk for all god inspirasjon du deler på bloggen din. Jeg er innom nesten hver dag, men jeg er nok ikke så veldig god på det å legge igjen en kommentar. Takk for tips til nye bilder på veggen. Elsker bildene til Lisa Rinnevuo. Det henger nå 3 vakre bilder i min nyrenoverte gang. Håper du får en fantastisk flott lille-lørdag! 🙂

  Klem

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fantastisk feedback Bodil! 🙂 och så glad jag blir när jag läser att du tittar in varje dag! det peppar mig i mitt bloggande ska du veta. Och ja, Lisa Rinnevuo tavlorna är SÅ fina! kul att höra att du också har de i ditt hem!

   Hoppas att du också får en underbar lill-lördag fylld av solsken! Klem!

 3. Joss says:

  Du är bäst! (Och skitsnygg i “nya håret”!)
  Kram

  • gizmolina says:

   Vilken fantastisk kommentar att få! Tusen 1000 tusen TACK Joss! 🙂 och tack för komplimangen ang. håret!!! önskar att jag vänjer mig..

   Happy onsdag! Kram!

 4. Sara says:

  Har sagt det förr och jag säger det igen- röstar på inget återfall, du är skitsnygg i nya håret!!

  • gizmolina says:

   Så snäll du är! Tusen miljoner tack för komplimangen och hår-pepp Sara! 🙂 Önskar verkligen att jag trivdes bättre i håret… får kanske försöka ge det lite tid…

   Njut din soliga onsdag!!! Kram!

 5. Karin says:

  Jag tycker du är SÅ fin i den korta naturliga frisyren! Men förstår om du saknar det långa. Jag hade extensions i många år men har nu slutat och kör bara på mitt egna. Blir dock väldigt sugen ibland och har hört att hairtalk ska vara hur bra som helst, till och med skonsamt för håret! Har du hört talas om deras extensions och isättningsmetod? Googla annars!

  • Erika says:

   Jag hade Hairtalk i 6 månader. Tyckte mitt eget hår såg ok de gånger vi flyttade upp fästena. Men sen när vi väl tog ut det, var mitt hår sämre än någonsin! =( Tycket iofs att frissan verkligen slet bort tejpen, kanske berodde iaf delvis på hennes hårdhänta behandling. Jag tror iaf alla löshår sliter på håret.

 6. Karin says:

  Oj halva kommentaren försvann? Skrev även och tackade för fin adventsinspiration! Julstjärnan på ett skåp eller sideboard var en fin ide! Kram och en fin första advent (lite i förskott) önskar jag dig! Kramar från Karin.

 7. elin says:

  Jeg er lei meg for at jeg er en av de som har vært stille i det siste. Det har vært travelt, med både hyggelige (venninneturer) og ikke like hyggelige (mye jobb, renovering i huset) ting… Men, rekker å lese bloggen din stort sett hver dag og burde absolutt være flinkere til å kommentere!
  Jeg kjenner deg kun via butikken du hadde i Vibes gate, men du virker så positiv, full av energi og snill – og så har du god smak! Setter veldig stor pris på bloggen din. Og så er det veldig hyggelig at vi ikke bor så langt fra hverandre og jeg kjenner meg veldig igjen i mange av bildene dine.
  Ha en fin kveld!

  Klem fra Elin

 8. Camilla says:

  Å du er jo såå fiin på håret nå synes jeg 🙂 Og sikkert mye lettere å stelle det:) Jeg er innom her hver dag og skulle vært mye flinkere til å kommentere. Elsker bloggen din 🙂 Ha en super kveld. Klem

 9. Emelie says:

  Hej Anna-Stina!
  Jag har följt din blogg sedan Johanna var en liten bebis. Läser ofta ofta ofta, men bara kommenterat någon enstaka gång. Du har sedan start varit min allra största inspirationskälla!
  Just nu går jag igenom den största krisen med en liten dotter som i somras drabbades av leukemi. Många dystra dagar har passerat sedan sjukdomsbeskedet. I kväll, som så många kvällar innan är det inne hos dig jag avslutar för att tanka feelgood. Din blogg är fantastisk! Tack för allt du delar med dig av. Lova att du inte slutar!
  Stor kram från mig och prinsessan Louise

 10. Karina says:

  tack för jättefint svar om din fina väska. Då ska jag absolut besöka butiken i Stockholm när jag är där och göra en “investering”.

  Läser alltid din blogg innan morgonfikat och tänker den är fantastisk! Eller Du är fantastisk snarare, du är jättebra på att skicka positiva feelings till alla.
  Love it!

  //Tack från Karina B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *