YOU MAKE ME HAPPY!

Allmänt

Mina kära bästa bloggvänner! 

Jag har fått så mycket underbart härlig kärlek och energi från era kommentarer till mig den senaste tiden att jag blir helt överlycklig! Åh jag vill ge tillbaka allt ni önskar att jag ska blogga om som ett megastort T.A.C.K. !!! Så – låt mig veta vad ni önskar att jag ska blogga om i dagarna som kommer, efter att jag bloggat klart om min maxade Mello weekend.  Kom med önskningar! Your wish is my command!

Och idag onsdag, lille-lördag, och solen stråååålar här uppe i norr och det glittrar så vackert i snön att jag får påskstämning! Alltså tänk att vi går mot påsk! Men hur mysigt är inte det? Och nu tror jag att många av er är har vinterferie och sportlov så jag hoppas att solen skiner hos er också och att ni njuter de bästa dagarna!?  Hos oss startar sportlovet den 2:a mars och vi lyfter från Luleå lördag 29:e februari så idag ska hotell i L.A. bokas och om någon av er sitter på hotelltips så får ni väldigt, väldigt gärna dela de med mig! (vi bodde på W i Hollywood sist men vill se på andra alternativ den här gången) Och nu är Johanna tillbaka i skolan och i eftermiddag ska vi iväg på utvecklingssamtal med hennes mentorer. Det är alltid lika spännande! 🙂

 

Puss min älskade dancing queen !!!  Här hade hon precis dansat inför en fullsatt Luleå Energi Arena där SVT arrangerade en gratis Mellofest som uppladdning inför kvällen. 

När man vaknar inne på sin dotters rum lördag morgon, då vet man att man kommit hem sent och upptäckt att sin egen säng var fullbokad redan… ha, ha.  (J hade somnat då hon JI låg och såg på film).

 

Nu ska jag checka när våra pass går ut så att vi kan ansöka om ESTA till USA.  Och du, glöm inte att komma med önsk om blogginlägg, om du har det !

Önskar dig den allra BÄSTA dagen bästa du!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “YOU MAKE ME HAPPY!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh jag skulle så gärna vilja veta mer om ert andra hem i Thailand. Typ hur ni hittade det? Tittade ni på flera olika? Hur gick köpet till? Tips. Har ni nån gång ångrat er? Hade ni tänkt något annorlunda nu efteråt? Typ med locations, strl osv. Tror det är så många inklusive jag själv som drömmer om ett andra hem i solen, så ett inlägg om allt kring att köpa hem i Thailand och va man ska tänka på tycker jag hade varit super super spännande och jag tror många hade hittat till dig via Google genom ett sånt inlägg och de vore ju högsta vinsten, din blogg är ju världens bästa!

  Sen ibland när du bjuder på lite från ditt tidigare liv tycker jag är jättekul, du verkar alltid ha varit så positiv och tagit vara på möjligheterna. Så om du vill bjuda på ur ditt förflutna vore det med jättekul att läsa.

  Och bloppis!!!!! Älskar din stil så det vore med super super kul.

  Sen skulle det va jättekul om du ville bjuda på receptet på din paradrätt?

  Eller sån här lista kanske , du vet typ vad har varit ditt bästa köp, favorit i garderoben osv, finns såna färdiga listor som många bloggare brukar ha.

  Du kan ju fråga oss läsare med om det är nått du undrar har sett en del bloggare för så ibland och ber folk kommentera allt från ålder till yrke till deras favvis recept.

  Stor kram

 2. Marie Å says:

  Åh inredning!! Om man får önska! Smart förvaring till barnrum… blir så mycket smått i min 7-årings rum…
  Men älskar alla inlägg!! Bara kul med uppdatering vilket som❤️

 3. Emilia says:

  Jag är fortfarande så nyfiken på Johannas födelsedagsfest hon hade i höstas. Vore så skoj att få några bilder från det och vad för kul som hände osv.

 4. Ulrikah says:

  Jag vill gärna höra dina reflektioner kring flygresan till Thailand nu senast då ni flög direkt från Luleå. Hur var det i jämförelse med sättet som ni brukar resa på? För och nackdelar.
  Har för mig att du hade tänkt att blogga om det.

  Solen strålar i dag också så hoppas du får en fin dag.

 5. Emma says:

  Åh jag har så många önskningar

  Dina bästa tips för att piffa upp en tråkig vardagskväll?
  Rutiner/saker du alltid gör när du är i Thailand?
  Hur du förhåller dig till folks åsikter? När man i perioder oroar sig för vad folk ska tycka/tänka?
  Hur man kan förhålla sig när man har kollegor som suger energi/ är negativa men man i övrigt har ett roligt jobb?
  Dina bästa magasinet du alltid köper?

  Det var några av önskningarna! Ha en fin dag! Kram

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Åh rutiner kring Thailand skulle jag jättegärna med läsa. Allt från innan avresa till hemfärd. Stor kram

 6. Elin says:

  Så kult med ønskeinnlegg!
  Litt mer konkret om hva du jobber med?
  Hvor tror du at du er om 5 år? Jobb? Bosted?
  Fordelene med å bo i en liten by i forhold til Oslo/Stockholm?

  Ha en fin dag

 7. Karin says:

  Kanske en Oslo-guide? Shopping och restauranger och annat man inte får missa vid sitt besök i Oslo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *