YOU MAKE ME HAPPY!

Happy lille-lördag mina kära bloggvänner! 

Åh om du bara visste hur glad jag är över all fantastastisk respons jag har fått på att jag bloggar oftare igen! Jag blir så obeskrivligt varm i hjärtat och smiler från öra till öra när jag läser era kommentarer så från hjärtat: tusen 1000 miljoner T.A.C.K. !!! Det är er feedback som strösslar mitt bloggande och ger mig lust att posta inlägg! för utan DIG – ingen blogg.

Och idag onsdag – lillelördag – och redan “mitt i veckan”. En härlig känsla! Och på J´s skola är läget ansträngt p.g.a. att otroligt många är hemma p.g.a. pandemin så idag slutar hon redan före lunch p.g.a. inställd lektion.  Vi fick ett mejl från skolchefen i fredags med info om att de förbereder för hemmaskola och alla pratar om att vi här uppe i norr ligger ca 2 veckor efter resen av Sverige så den här veckan + nästa förväntas bli värst när det kommer till smittspridning. Uff, nu är vi verkligen trötta på den här pandemin, eller hur? Den känns som att man inte går säker för smitta någonstans så fingers crossed att vi klarar oss ett tag till! Har du haft covid ännu? Vi har peppar, peppar bara fått 1 streck på stickan än så länge alla 3 här hemma.

Men – jag vaknade med huvudvärk idag så nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig och försöka sova 1 time till. Har jag tur så sover jag bort den… för sömn brukar vara väldigt bra medicin!

Todays mood….    Alltså min längtan efter palmer, pool, värme, kaftaner och sol…  Låt oss hoppas att det vänder snart så att vi kan börja resa igen! för vi är allt för försiktiga för att våga oss ut i världen under pandemin.  Och min längtan efter pappa… den är så klart allra störst… Åh idag önskar jag så otroligt mycket att jag kunde träffa honom. Min älskade pappa. (fotokonst av Slim Aaron är på min forever wishlist. Älskar hans bilder!)

Åh nu presenterade de precis Årets Majblomma på Nyhetsmorgon och den är riktigt fin i år! Vit med en gul knopp i mitten, “ett stekt ägg” som killen som designat den sa.  Den ska jag absolut köpa!

Önskar dig en lovely dag! 🙂

Och TACK igen för all respons!!!

P.S. Du får väldigt gärna fortsätta att klicka på det rosa hjärtat innan du surfar vidare… 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

149
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “YOU MAKE ME HAPPY!”

 1. D says:

  Ja snälla blogga oftare! Jag mår så bra av att kika in här! Kram kram

 2. Vera says:

  Din blogg är den första blogg jag läser. Kollar flera ggr varje dag om du uppdaterat. Så inspirerande. Önskar dig en trevlig dag.

 3. Lena says:

  Din blogg är den jag följt i flera år och fortsätter att följa och inte tröttnar på som vissa andra. Fortsätt i samma stil som du gör. Du är en glädjekälla och inspirerande. Tack för att du är så positiv och trevlig – det smittar verkligen. Och här är en till som längtar efter sand mellan tårna, sol och salta bad…..

 4. Tina says:

  JA! Jag är trött på pandemi. Vi reser inte heller just nu och jag längtar så efter att bli genomvarm att jag funderar på ett otroligt dåligt alternativ – solarium. Jag minns inte ens att jag varit till närmaste storstad under dom här åren. Åker mellan hemma och jobb, hemma och jobb. Men så har vi också klarat oss från smittan, vi vuxna har 3e dosen i kroppen (barnen fick dos 2 före jul) så vi får hoppas att när vi får det (verkar nästan omöjligt att skydda sig nu) – då blir det kanske lindrigt.
  Att förlora en förälder är tuff. Jag var 26 när jag förlorade båda mina föräldrar. Dom hann aldrig träffa sina barnbarn. Jag vet att dom skulle ha gillat varandra.
  Hoppas du vilade bort din huvudvärk! Och att dagen blev fin!

 5. Karin says:

  Läste att Danmark tar bort alla restriktioner och inte längre klassar det som en pandemi.. Så lite hopp finns kanske!

 6. Annie says:

  Jag fick covid, trots 3 sprutor. Jag hade knappt några symptom alls bortsett från huvudvärk.. så var lite uppmärksam och testa dig. Håller tummarna att det inte är så. Härligt med massa inlägg igen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *