YOU MAKE ME HAPPY…!!!

Jag är hemma hos min älskade mamma på middag i kväll , vi har ätit kåldolmar och tittar nu på en hockeymatch som är helt katastrof för Luleå Hockey men grattis! till alla er Färjestad fans!. Men – det jag skulle komma till är att jag är SÅ super glad över att ni gillar min jul – instagram – idé för jag har aldrig tidigare fotat så mycket tips till er då jag varit runt i butiker och mer kommer det att bli! för jag är så peppad!

Och om du bor i Luleå och vill bli bjuden på inspirerade jul-shoppingevent tillsammans med mig så kommer jag snart att dela en länk där ni kan anmäla er så följ med här på bloggen framöver så att ni inte missar det!

Åh nu ser vi till att julen 2023 blir extra magisk för oss alla!

 

Jag hade med mig en present till mamma i kväll… självklart inslagen i svart, vitt och rött, min mammas favoritfärger. Filten i bakgrunden med Musse Pigg på shoppade jag föresten till henne i London förra året.

 

Detta gömde sig i paketet, 4 mat tallrikar från H&M Home som kommer förgylla varje måltid för mamma och Hans i både förjulstiden  och julen. Tycker att det är sååå fina !  Och ser du hjorten / renen som gömmer sig längst ner? En kul detalj som jag älskar! Tallrikarna är ett tips om du är ute efter nya jultallrikar i år. Kostar bara 99kr / tallrik men är tyvärr utsåld online.

 

Kvällens middag. Jag tror inte att jag har ätit kåldolmar sedan jag bodde hemma hos mamma så det var några år sedan… Men det var riktigt gott ! Och här ser du underläggen som mamma & H vann i mitt Halloween Bingo hos mig i tisdags. De kommer från H&M Home.  Sen har alltid min mamma ett pussel framme, de bygger 1000 bitars pussel från samma märke: Jan Van Haasteren, hela tiden året runt. Det är ett tips på julklapp till din farmor, farfar, mormor eller morfar! för pussel är väldigt fin sysselsättning och min mamma älskar att sitta vid pusslet en stund dagligen.

 

Det är freeeezing här i norr så jag har på mig en super skön stickad tröja från Indiska i kväll.

 

Nu blir det dessert här! också får vi hoppas att Luleå Hockey snart lyckas få in ett mål, eller ja, 6 mål…

Njut din kväll vidare!

Och från hjärtat: TACK!!! igen för er feedback på min fråga!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

54
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *