Yrke: mamma.

Allmänt

168397-2413
Working mama.

Nar vi ar har nere sa far jag tid till eftertanke och plotsligt insag jag att mitt yrke just nu helt enkelt ar : mamma.

Om nagon sagt det till mig for nagra ar sedan, att jag skulle vara hemma med min dotter, sa hade jag skrattat pa mig och sagt att det var det mest otankbara. Men nu ar ju faktiskt min mammaledighet slut och Johanna har blivit 17 manader och vi njuter dagarna tillsammans har i soliga Phuket.

I skrivande stund sa maste jag erkanna att jag faktiskt trivs riktigt bra med mitt yrke! 🙂 Mest for att jag vet att det bara ar for en period, ocksa tycker jag att det ar sa underbart att fa mojligheten att folja Johannas utveckling. Men  snart ska jag ta tag i mitt kommande jobb prosjekt och da blir det en annan verklighet som blir minst lika spannade! 🙂 .

Da blir det back to work och back to dagis 🙂 och no more desperate houswive 😉 Men fram till dess ska jag NJUTA den tiden vi har har nere for detta blir kanske once in a lifetime som vi har en san har paus.

Till sist maste jag saga att alla ni som ar hemma med era barn ar varda en MEDALJ! Det ar ett tufft yrke att vara mamma och ingen som inte har barn sjalva kan forsta det…..  You go mamas!!!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Yrke: mamma.”

 1. Titti says:

  Känner som du, hade nån sagt till mig att jag skulle ens ha barn, hade jag skrattat, nu har jag varit hemma i över 2 år, jodå, bebis nr 2 anlände innnan 1:an han bli 1½,. Och tro det eller ej, nu vill jag ha en 3:a, gärna direkt, men vet att det är hormonerna som spökar 🙂 Nu ska jag nog jobba lite emellan. Ser ju hur stortjejen utvecklas på dagis!
  Ha en bra dag!

 2. Maria says:

  Oprah Winfrey brukar säga att det tuffaste men vackraste arbetet i världen är att vara mamma! Är inte mamma själv men har sett min mamma uppfostra mig och mina tre syskon och jag ger en eloge till alla mammor där ute 🙂

 3. josefine says:

  Du har så rætt darling!
  Puss

 4. Alexandrah says:

  Tack för medaljen! 😀
  Är hemma med min prins som är 5½ månad nu, har en flicka på 3 oxå och jag njuter för fulla muggar. Känner just nu att det går för fort, alldeles för fort. Min lilla bebis.
  Ha en bra dag! /Alexandra

 5. Emma says:

  Många fler borde göra som dig, dvs. vara mamma på heltid en liten period i livet! Så klart är man mamma även hemma i Sverige med allt vad det innebär men kvalitetstid med sina barn är sååååå viktigt och sååååå svårt att få till hemma! You go Anna Stina! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *