Yummy Mummy´s!

Allmänt

Yummy Mummy´s!

Vilken dag! plötsligt är klockan nästan 17 ! vart tar tiden vägen???

Jag och sessan har precis kommit innanför dörren och hon sover ännu gott i vagnen så jag passar på att skriva innan hon vaknar. Oj, nu har jag Gucci över hela tangentbordet. Stackarn, han får så lite kärlek om dagen att han måste ställa sig mitt på pc´n med hopp om att jag kanske ska se honom då?! 😉

Igår – när jag lagt Johanna så skulle jag ju ha lyx tid med blader… men vad hände? Jo- jag vaknade kl. 23.30 brevid henne i sängen! så det var den kvällen 😉 Nytt försök idag!

Johanna vaknade redan kl. 06 idag och hade ingen lust att somna om.  Tror hon blev lite förvirrad av att JIG stod upp så tidigt pga att han skulle till Lillehammer idag. Så – jag försökte "allt" för att få henne att somna om men gav till slut upp och stod upp med henne.  Åt frukost, såg på tv och vid kl 8, det var dags för pupp igen somande vi gott om… härligt! 🙂

Men – det blev lite stressigt då vi vaknade 10 och Houng (vår fantastiska städerska!) skulle komma 11 och vi skulle på barselträff kl. 12.30….

Så – kl. 13.15 kom vi i TAXI till barselträffen… Sist som vanligt… Jag klarar verkligen inte att passa tiden! Nu har jag i och för sig alltid varit dålig på det, men nu – med baby – är det verkligen helt hopplöst. Idag var det inte chans att vi skulle hinna… Så – lika bra att inse att jag och sessan inte är klara förrän 13 på dagarna. Ska inte boka avtaler före det vi tror jag 😉

Vi var hemma hos Kristin idag som bjöd på god lunch och flott utsikt. Det är fantastiskt att kunna se ut över vatten då man sitter och äter.. (men jag ska inte klaga – vi hade ju det i Solveien men valde själva att flytta ). Vi var 4 mammor med babys där idag.

Johanna var så söt och satt bara i mitt knä och tittade på de andra hela tiden. Hur snäll som helst! 🙂

Det är super väder ute idag så det blev joggingskorna på när vi gick därifrån istället för taxi. Härligt med promenad i solen!

Var innom Gizmo och gjorde några små ärenden, bl.a. tulpan shopping. Jag Ä L S K A R tulpaner!!!! 🙂 Köpte vita till vardagsrummet och super fina ljus rosa till köket.  Så nu blev genast lite vår hemma! Fast det är klart – julgranen passar inte helt in i bakgrunden.. måste ta bort den a.s.a.p.  Får nog ringa Rolf 😉

Nu ska jag passa på att äta också innan prinsessan vaknar. Ska försöka tajma nästa pupp med "Förkväll". Och på tal om pupp & förkväll.. ska inte Carolina selge sina puppar på e-bay? Har föresten köpt hennes bok men inte läst den ännu… Just nu läser jag "9 1/2" av Annika Lantz. Hur kul som helst! 🙂  (tack mamma ! (fick den i julklapp av henne) )

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *