Zara premiär i Phuket!


Min nya favvis 🙂

Phuket kl.13.10, måndag, varmt & sol.

ÄNTLIGEN har Zara öppnat på “Central Festival” ! 🙂 och jag var självklart dit och tog en titt på premiärdagen som var i lördags. Det var långt ifrån det “kaos” som det var hemma i Oslo då Zara öppnade så här var det bara att gå rakt fram till provrummet och till kassan utan köer. Skönt! 🙂

Jag såg alltför mycket jag ville ha så jag gick hem tänkte på saken och åkte tillbaka dit igår. Och på bilden ser ni ett av de plagg som fick följa med mig hem för jag blev helt kär i den här tunikan/klänningen med fina detaljer. 🙂

Nu ska jag försöka få hjärtat att somna i vagnen också ska jag lägga mig under ett prasoll vid poolen och läsa när hon sover.  Visar med shopping senare 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Zara premiär i Phuket!”

 1. Vilken snygg tunika! Skönt att slippa öppnings-hysteri och kaos också. Jag klarar inte av sådant alls utan blir jättestressad. Då väntar jag hellre tills det har lugnat ner sig så att man får gå runt och kika och prova i lugn och ro. Hoppas ni får en härlig måndag!

 2. Annica says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag ville bara skriva för att ge dig beröm! Jag var med om något fruktansvärt i höstas och tiden efteråt var väldigt jobbig. Samtidigt skulle jag klara av mina studier (läser till ingenjör på äldre dar 🙂 Då var du i allafall min ventil på lunchen och mellan föreläsningar, jag fick ett avbrott och massor energi när jag följt din blogg. Tusen tack för din blogg som är positiv och gör mig glad! Kram till dig från Annica i Luleå

 3. Anna N says:

  En sån snygg tunika, just en sån har jag letat..

  undrar om det finns nån liknande att få tag i här i Sverige..?

 4. verligen en söt tunika 🙂

 5. Marie says:

  Vilken härlig dag och vilken snygg tunika/klänning.

  När vädret är grått, snöigt, regnigt och kallt är det härligt att gå in på din blogg och drömma sig bort. Jag älskar Thailand jag med och önskar kunna göra en sån grej som ni gör någon gång. Helt underbart att kunna få vara med sitt barn utan att stressa med jobb och vardagen.

  Njut av livet!

 6. Anonymous says:

  Vilken härlig dag och vilken snygg tunika/klänning.

  När vädret är grått, snöigt, regnigt och kallt är det härligt att gå in på din blogg och drömma sig bort. Jag älskar Thailand jag med och önskar kunna göra en sån grej som ni gör någon gång. Helt underbart att kunna få vara med sitt barn utan att stressa med jobb och vardagen.

  Njut av livet!

 7. AnnaStina says:

  testar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *