Zara shopping & vardagslyx.


Så här matchade jag min tunika ute i regnet idag: med sjal från Faliero Sarti och jacka från Juicy Couture.

Nu börjar min nya favoritserie Stylista så det är dags att krypa upp i soffan och ikväll ska jag "fira" dagens jobbmöte med ett glas vitt . Det gäller att hitta sätt att förgylla en regnig tisdag på + att jag har anledning att fira mitt uppdrag ! 😉

Men först ska ni få se gårdagens Zara shopping….


Lagomt slitna shorts, 299nok hos Zara.

.. och lite vardagslyx som JIG hade med sig hem till mig igår:


svenska ELLE och favoriten : mama.

Nu mina kära bloggisar tycker jag att vi ska NJUTA kvällen ! 🙂

P.S blogg.se verkar gå lite trögt i kväll så det tar tiiid att publicera inlägg..

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Zara shopping & vardagslyx.”

 1. Anonymous says:

  jag håller med dig! Nu njuter vi av kvällen! Här blir det DH. Kram

 2. Weronica says:

  Vart köper du svenska Elle? Den är sååå mycket bättre än den norska. Är det på Narvesen?

 3. Evalill says:

  Nydelig jakke og sjal, sukk du har mye lekkert du 🙂

 4. Hej vännen! Vad spännande det låter med dina nya uppdrag och de ska bli kul att följa. Till något helt annat; hur 17 bär du dig åt för att få Johanna att behålla sina tofsar och spännen i håret? Tips emottages gärna! 🙂 Kramiz

 5. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Weronica-

  JIG hade köpt med sig bladerna till mig från Sverige för tyvärr kan man inte köpa svenska ELLE i Norge. Synd, för jag håller med dig om att den är bättre än den norska 😉 (det gäller mama också). Klem ! 🙂

  Evalill-

  Tusen TACK för fin komplimang! 🙂 Klem ! 🙂

  Madeleine-

  Å vad kul med en kommentar från dig ! 🙂 Alltså jag har tyvärr inga knep till dig för Johanna låter de helt enkelt sitta kvar 🙂 Så : jag tar på spänne + snoddar på morgon innan dagis och jag tar av dem då hon lägger sig för att sova på kvällen 😉 Hoppas att din lilla söta E snart låter dem vara kvar, lycka till ! 🙂 ¨Kram! 🙂

  Önskar er alla en STRÅLANDE onsdag !! KRAMAR!! 🙂

 6. Usch, jag blir alledeles grön av avund när jag ser din fina Odd Molly tunika! Skulle också vilja ha just den tunikan!

 7. Karianne says:

  hei! bare lurer på om du tar vare på bladene du kjøper, eller om du kaster de? Jeg har i hvert fall problemer med å kaste bladene jeg kjøper og de hoper seg fort opp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *