Zzzz..

Allmänt

Jag vaknade precis, kl. är 24, så jag somnade visst gott då jag sövde Johanna i kväll…  Så – det var den kvällen det… Och jag som tänkt att jag skulle få gjort en del.. Nu är jag så trött att jag bara ska borsta tänderna och ta ut linserna och hoppa ner brevid sessan igen. Hon ligger och mys-sover brevig mig i sängen, somnade med min pupp i munnen… Så bäst att jag skyndar tillbaka så hon inte vaknar och undrar var jag är?

Önskar att jag fått se Grammisgalan i kväll.. fick bara sett en liten stund.. Galor är så UNDERBARA! Och jag riktigt LÄNGTAR till Melodifestivalen drar igång igen till helgen!!

På tal om Melodifestivalen så var ju Bert Karlsson med på Förkväll i kväll. Han är min IDOL! Ska skriva mer om varför han är det i morgon för nu håller jag på att somna om..zzz…  God natt!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Zzzz..”

 1. Jessica says:

  Söta ängel !
  Massor av TACKkramisar för det FANTASTISKA paketet som kom idag 🙂 !!!!
  Vi blev SUUUUPER glada båda två 🙂 !!!!
  Jag har sänt en mejl till dig och skrivit lite mer.
  Skulle ha bifogat några bilder på sessan – stolt Mamma som man är 🙂 Men det blev något fel när jag skulle sända så ingen kom med. Får försöka i nästa mejl.

  Nu blir jag jättenyfiken – hur kan Bert Karlsson vara DIN idol 😉 ??

  Pussisar 🙂

 2. AnnaStina says:

  Sötaste du – jag har inte fått någon e-mail från dig? 🙁 Har du skickat till rätt adress? annastina@gizmocompany.no Ska skriva mer imorgon. Nu är jag helt slut.. Sessan somnade 22.30, jag höll på att söva henne från kl. 20… JOBBIGT!
  Kramis!

 3. Jessica says:

  Vännen !!

  Har du verkligen inte fått min mejl ??
  Skickade den till rätt adress och allt ….
  Om inte får jag väl skriva en ny 🙂

  Kramis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *